Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Εξαφανίστηκε για έναν έρωτα ο Ξηρός;

Εξαφανίστηκε για έναν έρωτα ο Ξηρός;Μπορεί ο Χριστόδουλος Ξηρός και όλα τα μέλη της 17 Νοέμβρη να διακρίνονται για το «σκληρό» προφίλ τους, ωστόσο μετά την απόδραση του ηγετικού μέλους της τρομοκρατικής οργάνωσης η Αστυνομία εξετάζει όλα τα σενάρια, ακόμη και αυτό του...έρωτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για την εξαφάνιση του Χριστόδουλου Ξηρού, ακόμη και αυτό του θυελλώδους έρωτα. Συγκεκριμένα, η Espresso υποστηρίζει πως το περασμένο καλοκαίρι όταν ο γνωστός δραπέτης είναι πάρει πάλι 9 ημέρες άδεια προκειμένου να βρεθεί σε μεγάλο πανηγύρι στην Ικαρία, φέρεται αν γνώρισε μια εκρηκτική 27χρονη εκπαιδευτικό.

Οι ίδιες πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα, αναφέρουν ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός την ερωτεύτηκε και πέρασε όλες τις ημέρες της άδειας του κάνοντας παρέα μαζί της, ενώ πήγαιναν και βόλτες στις παραλίες και τα αξιοθέατα της Ικαρίας.

Επομένως, η ΕΛ.ΑΣ είναι αναγκασμένη να εξετάσει και αυτήν την περίπτωση, δηλαδή ο Ξηρός να μην απέδρασε για να συνεχίσει την αιματηρή δράση του, αλλά επειδή χτυπήθηκε από...τα βέλη του έρωτα.

Πηγή: iefimerida.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *