Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

BINTEO: Aπίστευτο επεισόδιο Μητροπολίτη με πιστή: Οι γυναίκες όλο... μιλάτε!

BINTEO: Aπίστευτο επεισόδιο Μητροπολίτη με πιστή: Οι γυναίκες όλο... μιλάτε!"Λυπάμαι τον άνδρα σου" ήταν μία μόνο από τις ατάκες που ακούστηκαν σε αυτόν τον απίστευτο διάλογο! Στιγμές απείρου κάλους....

Ο ανορθόδοξος τρόπος που επέλεξε ένας άνδρας για να πιάσει τον Σταυρό σε συνδυασμό με τον εκνευρισμό μιας γυναίκας από τους παριστάμενους προκάλεσαν το ξέσπασμα του μητροπολίτη Κιλκισίου, κ. Εμμανουήλ, κατά την τελετή του Αγιασμού των υδάτων στην λίμνη της Δοϊράνης, στις 6 Ιανουαρίου.

Πιο αναλυτικά, ένας άνδρας από τους πιστούς εκμεταλλευόμενος τα ρηχά νερά της λίμνης, πήγε περπατώντας από την όχθη στο σημείο που είχε πέσει ο Σταυρός για να τον πιάσει, την ώρα που περίπου δέκα άνδρες που βούτηξαν από βάρκες, προσπαθούσαν να πλησιάσουν τον Σταυρό κολυμπώντας και τρέχοντας.

Η κίνηση αυτή του άνδρα που τελικά έπιασε τον Σταυρό... περπατώντας, προκάλεσε θυμηδία στους παρευρισκόμενους, αλλά και εκνευρισμό τόσο στον μητροπολίτη, όσο και σε ορισμένους από τους παριστάμενους.

Όταν ο μητροπολίτης κ. Εμμανουήλ πήρε το λόγο για να σχολιάσει το γεγονός, μια από τις γυναίκες που βρίσκονταν εκεί, η οποία ήταν συγγενής με κάποιους από τους αδικημένους κολυμβητές, αν και επί της ουσίας συμφωνούσε με αυτό που πήγε να πει ο μητροπολίτης, δέχθηκε τις έντονες επικρίσεις του επειδή τον... διέκοψε!

Ακούστε το διάλογο που ακολούθησε όπως απαθανατίστηκε σε βίντεο:



πηγή:toxwni.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *