Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Δημοπρασία εκμίσθωσης αγροτεμαχίων στην Τ.Κ. Δυτικού του Δήμου Πέλλας

Ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόρης Στάμκος προκηρύσσει φανερό πλειοδοτικό διαγωνισμό εκμίσθωσης των αρ. 626 έκτασης 10στρμ., αρ.247 έκτασης 2,5στρμ.,
αρ.248 έκτασης 14στρμ. αγροτεμαχίων (σχολικοί κλήροι) της Τ.Κ. Δυτικού του Δ. Πέλλας.

Η δημοπρασία θα είναι πλειοδοτική και θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοτικής Κοινότητας Πέλλας ενώπιον της Επιτροπής διενέργειας δημοπρασιών για την εκποίηση ή εκμίσθωση πραγμάτων του Δήμου, σύμφωνα με τις διατάξεις του ΠΔ 270/81, στις 10/2/2014, ημέρα Δευτέρα, ώρα έναρξης δημοπρασίας 10:00 π.μ. και ώρα λήξης δημοπρασίας 10:30 π.μ.. Στη δημοπρασία δεκτοί γίνονται οι δημότες κάτοικοι του Δήμου Πέλλας. Σε περίπτωση αποβεί άγονη η δημοπρασία θα υπάρξει 1η επαναληπτική δημοπρασία στις 17/02/2014, την ίδια μέρα και ώρα. Στην περίπτωση αυτή, στη δημοπρασία δεκτοί γίνονται οι δημότες του Δήμου Πέλλας.

Στη Δημοπρασία θα γίνουν δεκτοί όσοι προσκομίζουν στην επί της Δημοπρασίας Επιτροπή τα εξής:
1) Αποδεικτικό φορολογικής ενημερότητας από ΔΟΥ 
2) Γραμμάτιο κατάθεσης στο ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης Τράπεζας υπέρ Δήμου, ύψους ήτοι: α) 30€ για το αρ. 626 αγροτ., β) 7,5€ για το αρ. 247 αγροτ., β) 42€ για το αρ. 248 αγροτ. 
3) Θα πρέπει ο υποψήφιος να συνοδεύεται από εγγυητή ο οποίος θα προσκομίσει και αυτός αποδεικτικό φορολογικής ενημερότητας από ΔΟΥ
4) Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή του υποψηφίου αλλά και του εγγυητή είναι να μην έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τον Δήμο Πέλλας (δημοτική ενημερότητα)

Πρώτη προσφορά στον φανερό πλειοδοτικό διαγωνισμό ορίζεται σε 30,00 Ευρώ το στρέμμα ετησίως. Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε τέσσερα (4) έτη.

Για τους λεπτομερείς όρους και για κάθε άλλη σχετική πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Δημοτικό Κατάστημα του Δ.Πέλλας, ή στα τηλ. 2382351741, 2382351784 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.




Ο Δήμαρχος Πέλλας
Γρηγόρης Στάμκος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *