Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΗΠΑ: Βουλευτής απείλησε ρεπόρτερ ότι θα τον πετάξει απ' το μπαλκόνι (βίντεο)

Ο ρεπουμπλικανός βουλευτής Νέας Υόρκης Μάικλ Γκριμ απείλησε να πετάξει ρεπόρτερ από το μπαλκόνι του Καπιτωλίου μετά το τέλος της καθιερωμένης ετήσιας ομιλίας του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα στην Ολομέλεια του Κογκρέσου. Ο Γκριμ μάλιστα, σύμφωνα με το πρακτορείο Associated Press, υπερασπίζεται την απειλή του λόγω της ενόχλησης που του προκάλεσε ερώτηση του δημοσιογράφου.

Η αντιπαράθεση των δύο ανδρών έλαβε χώρα την Τρίτη όταν ο ρεπόρτερ Μάικλ Σότο, ο οποίος εργάζεται για το καλωδιακό τηλεοπτικό δίκτυο της Νέας Υόρκης NY1, ρώτησε τον βουλευτή για έρευνα του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ για τις δαπάνες της προεκλογικής του εκστρατείας.

Διακόπτοντας τις δηλώσεις του, ο βουλευτής των Ρεπουμπλικανών, απευθυνόμενος στον ρεπόρτερ, είπε: "Εάν το ξανακάνεις αυτό σε μένα, θα σε πετάξω από το μπαλκόνι", ενώ απείλησε "να τον κόψει στη μέση". "Γιατί; Ήθελα απλά να ρωτήσω", είπε ο ρεπόρτερ.

Το δίκτυο NY1 δημοσιοποίησε βίντεο από το περιστατικό στον ιστότοπό του (δείτε το ΕΔΩ).

Ο Γκριμ , με επίσημη δήλωσή του, ανέφερε ότι "ενοχλήθηκε σφόδρα" από τη στάση του δημοσιογράφου και σημείωσε ότι δεν είναι το πρώτο μέλος του Κογκρέσου το οποίο αντιδικεί με δημοσιογράφο. Ο διευθυντής πολιτικού ρεπορτάζ του NY1 Μπομπ Χαρντ, από την πλευρά του, ζήτησε από τον βουλευτή να απολογηθεί χωρίς "αστερίσκους".



πηγή:koutipandoras.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *