Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Το Πρόσωπο της Ημέρας: Ο Μανώλης Γλέζος δημιουργεί μπερδέματα... - Το "ναι" υπό όρους στη συγκυβέρνηση με τη ΝΔ και η μετέπειτα οργή για όσους δεν τον κατάλαβαν (vid)

Το ιστορικό στέλεχος, όχι μόνο της Αριστεράς αλλά όλης της ελληνικής πολιτικής, έχει προκαλέσει
διάφορα μπερδέματα τα τελευταία χρόνια με δηλώσεις του (ειδικά για την οικονομική πολιτική που θα ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση, ζημιώνοντας το κόμμα δημοσκοπικά και εκλογικά), και χαλάλι του. Όλοι μιλούν για τη δήλωσή του στη Βουλή. 

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε μιλώντας στην Ολομέλεια ότι "αν η ΝΔ εγκαταλείψει την πολιτική της δεν έχουμε αντίρρηση να συγκυβερνήσουμε». Είπε ο κ. Γλέζος: «Όσον αφορά την πρόταση που μας γίνεται για συγκυβέρνηση με τη ΝΔ, αποδεικνύει ακριβώς ότι δεν έχει πια τη δύναμη, την έχει χάσει και γι' αυτό ζητά να συγκυβερνήσουμε, να συγκυβερνήσει το ζενίθ με το ναδίρ. Δηλαδή θα εγκαταλείψει η κυβέρνηση την πολιτική του δανεισμού; Θα εγκαταλείψει την πολιτική να αρπάζει από το λαό για να σώσει τις τράπεζες; Εάν ναι, εάν σκέφτεται να τα εγκαταλείψει όλα αυτά η κυβέρνηση, δεν πιστεύω αγαπητοί συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ να έχουμε αντίρρηση να συγκυβερνήσουμε με τη ΝΔ». Όταν έγινε ντόρος, όλα άλλαξαν.

Γλέζος: Ειρωνευόμουν την πανικόβλητη κυβέρνηση

 Με νεότερη δήλωσή του μετά την δημοσιοποίηση της «πρόσκλησής» του προς τη ΝΔ, ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ υποστηρίζει ότι από το βήμα της Βουλής ειρωνευόταν την κυβέρνηση... Σε δήλωσή του που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της συνιστώσας «Ενεργοί Πολίτες» της οποίας ηγείται, ο Μανώλης Γλέζος κάνει λόγο για «βόμβα παραπληροφόρησης από τους πανικόβλητους χειροκροτητές της συγκυβέρνησης που καταρρέει». 

«Είναι πέρα από κάθε λογική το κομμάτι της ομιλίας στη βουλή με το οποίο ειρωνεύεται ο Μανώλης Γλέζος την αδύναμη και πανικόβλητη κυβέρνηση, να το μετατρέπουν σε δήθεν πρόταση συνεργασίας.ή είναι παντελώς ανίκανοι να καταλάβουν την ειρωνεία - συνεπώς επικίνδυνοι - ή είναι τόσο πανικόβλητοι που πατάνε πάνω στην ειρωνεία για να βρουν σανίδα σωτηρίας», αναφέρεται στη δήλωση του βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. 




Πηγη: lifo

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *