Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

23ο Καρναβάλι Κρύας Βρύσης

Πυρετωδώς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το 23ο καρναβάλι της Κρύας Βρύσης που διοργανώνεται από τον Δήμο Πέλλας και τη ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Κρύας Βρύσης.

Η έναρξη των εκδηλώσεων θα γίνει την Τσικνοπέμπτη 20 Φεβρουαρίου και η κορύφωση την Κυριακή 2 Μαρτίου, με την Κεντρική παρέλαση αρμάτων και καρναβαλιστών.

Για 23η χρονιά η πόλη μας υποδέχεται τους εκατοντάδες καρναβαλιστές και επισκέπτες που με τη συμμετοχή τους θα δώσουν ένα ισχυρό μήνυμα κεφιού.

Ψυχή του καρναβαλιού αποτελούν οι δεκάδες μικροί και μεγάλοι κάτοικοι της Κρύας Βρύσης , οι εκατοντάδες επισκέπτες και φίλοι του καρναβαλιού που συμμετέχουν αυθόρμητα στις καρναβαλικές εκδηλώσεις.

Το κέφι, οι αστεϊσμοί και βέβαια οι μεταμφιέσεις δίνουν έναν εντελώς ιδιαίτερο τόνο στην καθημερινότητα της περιοχής και μετατρέπουν αυτές τις μέρες σε μέρες χαράς και διασκέδασης τόσο για τα παιδιά όσο και για τους μεγάλους, που βρίσκουν την ευκαιρία να ξαναγίνουν παιδιά!
Σχολεία, πολιτιστικοί σύλλογοι, εφηβικά γκρουπάκια, αθλητικοί σύλλογοι και γυμναστήρια ,επαγγελματίες και επιχειρήσεις της περιοχής και πολλές πολλές παρέες φίλων , έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή και ετοιμάζουν την θεματολογία τους, σατιρίζοντας την επικαιρότητα και στέλνοντας τα μηνύματα τους προς ..πάσα αρχή και κατεύθυνση!!!

Για δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ.2382350809,2382084383,6946000003.




Γραφείο Τύπου

Δήμος Πέλλας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *