Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Μήνυση Γιαννακόπουλου στον ΣΚΑΪ!

Μήνυση Γιαννακόπουλου στον ΣΚΑΪΤο δημοσίευμα για τη μήνυση βγήκε στο σάιτ onsports που είναι συμφερόντων της οικογένειας Γιαννακόπουλου, λίγες μέρες αφού οι Αλαφούζος και Γιαννακόπουλος αντάλλαξαν γλυκόλογα στην γιορτή του Ερασιτέχνη.

To δημοσίευμα αναφέρει:


«Την οργή του προέδρου και ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου έχει προκαλέσει η ενορχηστρωμένη προσπάθεια σπίλωσης της υπόληψης της προσωπικότητάς του, που εδώ και μέρες καταβάλλεται από συγκεκριμένα Μ.Μ.Ε.

Δίχως καμία απολύτως νομική υπόσταση, επιχειρείται με παντελώς αντιδεοντολογικό και καθ’ όλα… παράδοξο τρόπο η «εξίσωση» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με παράγοντες που χρόνια δρουν στο χώρο του αθλητισμού με ανορθόδοξες πρακτικές και μεθόδους που καμία απολύτως σχέση δεν έχουν με τα πιστεύω του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Σε μια προσπάθειά τους να μειώσουν την τεράστια αξία των επιτυχιών του μπασκετικού Παναθηναϊκού εντός των τεσσάρων γραμμών των παρκέ και της κατάκτησης των τριών τίτλων επί προεδρίας Δ. Γιαννακόπουλου, πραγματοποιήθηκε μια σειρά επιθέσεων, στη λογική του… υποτιμητικού συμψηφισμού.

Διότι μόνο ως άκρως… υποτιμητικό για τον πρόεδρο του τριφυλλιού, μπορεί να χαρακτηριστεί το… ρεπορτάζ που τον «συνδέει» με παράγοντες που χρόνια τώρα κατακρίνονται από την πλειοψηφία του φίλαθλου κόσμου για συμμετοχή (φανερή ή μη) σε μια σειρά σκανδάλων που έχουν δει το φώς της δημοσιότητας.

Τηλεοπτικός σταθμός ιδιοκτησίας ανθρώπων που είτε είναι φυγόδικοι είτε έχουν αντιμετωπίσει κατηγορίες για λαθρεμπόριο εις βάρος της χώρας, εξαπέλυσε -μέσω γνωστής για την αφερεγγυότητά της τηλεοπτικής εκπομπής που έχει αυτοανακηρυχθεί σε θεματοφύλακα της κάθαρσης του ελληνικού αθλητισμού- πρωτοφανή και καθ’ όλα αήθη επίθεση προς το πρόσωπο του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου με ανυπόστατους ισχυρισμούς και δυσφημιστικά σχόλια.

Και όταν ένα τέτοιο «ρεπορτάζ» φιλοξενείται και προβάλλεται από έναν υποτίθεται «φιλοπαναθηναϊκό» τηλεοπτικό σταθμό, εύλογα γεννάται η απορία στις τάξεις των οπαδών του τριφυλλιού. «Μήπως αυτή η αήθης επίθεση έρχεται ως… απάντηση στην πρόσφατη εξαγγελία του Δ. Γιαννακόπουλου για προσφορά βοηθείας, από το καλοκαίρι, στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός;».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα κινηθεί δικαστικώς, υποβάλλοντας μήνυση και αγωγή κατά φυσικών και ηθικών αυτουργών των έκνομων ενεργειών που λαμβάνουν χώρα εναντίον του.

Η συνέχεια στα δικαστήρια…
ΥΓ.: Ένα ερώτημα προς τους αυτοαποκαλούμενους και ως ρεπόρτερ της… κάθαρσης: Θα ακούσουμε ποτέ τι έλεγε η τρίτη κασέτα;»

Ποιο ήταν το ρεπορτάζ
Το ρεπορτάζ που έπαιξε στην τηλεοπτική εκπομπή "Δίκη" στο ΣΚΑΪ, αναφερόταν στη δικαστική υπόθεση που έχει στις 13/11/2014 ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, κατηγορούμενος για απειλές και υβριστικές εκφράσεις σε βάρος των διαιτητών στον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος της Α1 τη σεζόν 2012-2013 με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, ήταν αυτό που προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ.




πηγή:gazzetta.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *