Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Συμβολικός αποκλεισμός του Δημαρχείου Σκύδρας από αγρότες

Ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί αγρότες της περιοχής στο Δημαρχείο Σκύδρας. 


Με τους γεωργικούς ελκυστήρες τους στην πρώτη γραμμή, παρατάχθηκαν μπροστά από το Δημαρχείο, μαζί με εργαζόμενους των πολυκαταστημάτων ''Αρβανιτίδης'', που συμμετείχαν κι αυτοί στη διαμαρτυρία. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Σκύδρας κος Γεώργιος Χοΐδης, καθώς κι αντιπροσωπεία των εργαζομένων του Δήμου. 


Στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας, τα καταστήματα της Σκύδρας έμειναν κλειστά μέχρι το μεσημέρι, σε ένδειξη συμπαράστασης στον αγώνα των αγροτών της περιοχής. 



Με το πέρας της διαμαρτυρίας, οι αγρότες ενημέρωσαν ότι θα συνεχίσουν δυναμικά τις κινητοποιήσεις τους στο νομό, προχωρώντας αύριο 13/2 σε κατάληψη του κτηρίου της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Πέλλας, καθώς και των υποκαταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς σε Έδεσσα και Σκύδρα.





ΠΗΓΗ: karatzova.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *