Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Από σήμερα οι αιτήσεις για τις Πανελλαδικές

Τις αιτήσεις συμμετοχής τους για τις πανελλαδικές εξετάσεις του 2014 μπορούν να υποβάλλουν από σήμερα οι μαθητές


Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται την αίτηση είτε από το Λύκειο, όπου φοιτούν είτε από το Διαδίκτυο στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας wwwminedu.gov.gr στο σύνδεσμο ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ( ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ή ΕΠΑΛ ΤΕΕ/ Έντυπα εξετάσεων).

Η σχετική εγκύκλιος δόθηκε στη δημοσιότητα από το υπουργείο Παιδείας και σύμφωνα με αυτήν οι υποψήφιοι έχουν προθεσμία έως τις 25 Φεβρουαρίου για να καταθέσουν ηλεκτρονικά την αίτηση στο Λύκειο όπου φοιτούν. Για πρώτη χρονιά δε θα υπάρχει ως επιλογή η εισαγωγή σε Σχολές Αστυνομίας.

Επίσης για το τμήμα Φωτογραφίας και Οπτικοακουστικών του ΤΕΙ Αθήνας δεν θα εξετάζονται οι υποψήφιοι στα ειδικά μαθήματα Ελεύθερο και Γραμμικό Σχέδιο, όπως ίσχυε μέχρι πέρυσι.





ΠΗΓΗ: newsit.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *