Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Εξαγριωμένη η μητέρα της Μυρτούς με τον Αδωνι.Oμογενείς:Ποιός είναι αυτός ο Γεωργιάδης;



Εξαγριωμένη η μητέρα της Μυρτούς με τον ΑδωνιΤη δήλωση του υπουργού Υγείας πως τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την ελληνική ομογένεια στις ΗΠΑ θα συμψηφιστούν με τα ποσά που οφείλει η Ελλάδα για την επτάμηνη νοσηλεία της άτυχης κοπέλας στη Βοστώνη, σχολίασε η τραγική μητέρα.

Εξαγριωμένη με τις πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, είναι η μητέρα της Μυρτούς. Να σημειωθεί ότι ο κ. Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Εθνικός Κήρυκας» κατά την επίσκεψή του στις ΗΠΑ δήλωσε πως τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την ερανική προσπάθεια και τη χοροεσπερίδα της Ομοσπονδίας Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας για τη θεραπεία της Μυρτούς Παπαδομιχελάκη «θα συμψηφιστούν» με τα ποσά, τα οποία «οφείλει ακόμα» η Ελλάδα για την επτάμηνη νοσηλεία της στη Βοστώνη.

Η μητέρα της άτυχης κοπέλας, η οποία κακοποιήθηκε βάναυσα στην Πάρο το καλοκαίρι του 2012 από τον Πακιστανό, εμφανίστηκε θυμωμένη με τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας λέγοντας πως δεν έχει εξουσιοδοτήσει κανέναν να μιλάει και να επεμβαίνει σε θέματα που έχουν να κάνουν με χρήματα που μαζεύτηκαν για την κόρη της.

«Δεν έχω εξουσιοδοτήσει κανέναν, συμπεριλαμβανόμενου και του υπουργού Υγείας, για να επεμβαίνει σε ένα θέμα με χρήματα που μαζεύτηκαν για το παιδί μου, τη Μυρτώ, από την Ομογένεια και πώς αυτά θα διατεθούν, τη στιγμή μάλιστα που υπάρχει νομική εκκρεμότητα (σ.σ. για χρήματα έρανου). Μόνο Δικαστήριο (στη Μασσαχουσέττη) θα επιλύσει το θέμα... Ο κ. Γεωργιάδης, από τότε που επιστρέψαμε στην Ελλάδα, η Μυρτώ κι εγώ, δεν έκανε ούτε ένα τηλεφώνημα από ενδιαφέρον, δηλώσεις όμως κάνει εκτός Ελλάδας, αγνοώντας τα πραγματικά γεγoνότα στο θέμα των χρημάτων του έρανου και τις εξελίξεις νομικά...» είπε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πρωινή» η τραγική μητέρα και συνέχισε αναφερόμενη στην επίσκεψη της συζύγου του πρωθυπουργού, Γεωργίας Σαμαρά, στην κόρη της.

«Η επίσκεψη της συζύγου του πρωθυπουργού στη Λάρισα, όπου θεραπεύεται η Μυρτώ, μας έδωσε χαρά...» είπε η κυρία Μαίρη Κοτρώτσου χαρακτηριστικά.

Ομογενείς, σχολιάζοντας τη δήλωση του υπουργού Υγείας, τονίζουν: «Ποιος είναι αυτός ο κ. Γεωργιάδης, που έρχεται στις ΗΠΑ και υποδεικνύει ή αποφασίζει που θα διατεθούν χρήματα Αμερικανών φορολογούμενων που έδωσαν σε έρανο για συγκεκριμένο σκοπό; Ποιος είναι αυτός που επεμβαίνει στα εσωτερικά αμερικανικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας; Πού νομίζει ότι απευθύνεται; Σε υπηρεσία του υπουργείου του; Τα χρήματα Αμερικανών φορολογούμενων-δωρητών, δε δόθηκαν για να πάνε έμμεσα στο ελληνικό Δημόσιο, για να καλύψει αυτό τις δεσμεύσεις του και τις ανακολουθίες του».

πηγή: protothema.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *