Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Προκατασκευασμένες αίθουσες διδασκαλίας στο 2ο Γυμνάσιο Αριδαίας

Παρέμβαση στον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΚ κ. Ηρακλή Δρούλια έκανε ο Βουλευτής Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής ζητώντας να παραχωρηθούν 2 προκάτ αίθουσες στο 2ο Γυμνάσιο Αριδαίας για την κάλυψη αναγκών του.

Ο κ. Τζαμτζής αφενός έκανε παρέμβαση στο Υπουργό Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλο για το θέμα αυτό, καταθέτοντας σχετική αναφορά, αφετέρου ζήτησε και πέτυχε από τον κ. Δρούλια, την ικανοποίηση του αιτήματος αυτού.

Ο κ. Δρούλιας δεσμεύτηκε ότι με την ολοκλήρωση της διαδικασίας της νέας σύμβασης (είναι για έλεγχο στο Ελεγκτικό συνέδριο), ουσιαστικά δηλαδή τον επόμενο μήνα, θα προμηθεύσει με δύο προκάτ αίθουσες το 2ο Γυμνάσιο Αριδαίας.

Ο Βουλευτής κ. Τζαμτζής, ευχαρίστησε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΚ κ. Δρούλια για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα που του υπέβαλλε.






ΠΗΓΗ: logospellas.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *