Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Προχωρά το έργο της βελτίωσης του οδικού τμήματος Σκύδρα - Ριζό από την Π.Ε. Πέλλας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης υπέγραψε σύμβαση ανάθεσης με τον ανάδοχο του έργου κ. Μπαντή για τη βελτίωση του οδικού τμήματος Σκύδρα – Ριζό όπου οι εργασίες παρέμβασης ξεκινούν τις επόμενες ημέρες, συνολικού προϋπολογισμού 195.000,00 € . Το τμήμα αυτό εντάσσεται στο συνολικό έργο «Συντήρηση Τμήματος Οδοστρώματος Επαρχιακής Οδού Σκύδρα-Ριζό-όρια Π.Ε. Ημαθίας», το οποίο έχει προϋπολογισμό 500.000,00 € . 



Μεταξύ των εργασιών που περιλαμβάνει το έργο περιλαμβάνονται συντήρηση του ασφαλτοτάπητα και διαγράμμιση. Η υλοποίηση του έργου κρίθηκε υψηλής προτεραιότητας, λόγω της κακής κατάστασης του οδοστρώματος αλλά και των σημαντικών επιχειρηματικών και εμπορευματικών αναγκών που εξυπηρετεί. Η περιοχή της Σκύδρας και της Ημαθίας αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα εξαγωγικά κέντρα σε πανελλαδικό επίπεδο και, επίσης, περιοχή μεταποίησης, τυποποίησης και προώθησης φρούτων και λαχανικών που θεωρούνται ιδιαίτερα ευπαθή. Η ασφαλής και γρήγορη μεταφορά τους είναι σημαντική για τη διατήρηση των υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών τους. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας και Θεόδωρος Θεοδωρίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον προγραμματισμό και την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου και ζήτησε από τον εργολάβο να τηρήσει το χρονοδιάγραμμα και τις τεχνικές προδιαγραφές του έργου. «Είναι ένα σημαντικό έργο το οποίο καλύπτει πραγματικές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, δημιουργώντας αναπτυξιακές προοπτικές για το μέλλον», τόνισε.



ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΛΛΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *