Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Ο άνδρας που κοιτάει... κάτω από τη φούστα της Rihanna!

Η φωτογραφία που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα κοινωνικά δίκτυα

Σκάνδαλο έχει προκαλέσει στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία που δημοσίευσε η Rihanna στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Κατά την διάρκεια της εβδομάδας μόδας που πραγματοποιείται στο Παρίσι, η διάσημη τραγουδίστρια από τα Μπαρμπάντος, έχει συμμετάσχει σε πολλές πασαρέλες και σαν θεατής, αλλά και σαν μοντέλο.

Κατά την προετοιμασία της για την επίδειξη του Dior ένας από τους βοηθούς που την ετοίμαζαν για την εμφάνισή της στην πασαρέλα φαίνεται να της σηκώνει τη φούστα και να κοιτάζει τα απόκρυφά της μέρη...

Η φωτογραφία ξεσήκωσε θύελλα αρνητικών σχολίων εναντίον του άνδρα, προκαλώντας σκάνδαλο για κάτι που όπως ξεκαθαρίστηκε ήταν απλά μέρος της δουλειάς του, δηλαδή απλά έφτιαχνε το φόρεμα και το καλσόν της για να παρουσιαστεί στην εντέλεια στη πασαρέλα...





0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *