Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Ελεύθερος μετά από 30 χρόνια στην πτέρυγα των μελλοθανάτων

Γκλεν ΦορντΕλεύθερος μετά από 30 ολόκληρα χρόνια στην πτέρυγα των θανατοποινιτών, περιμένοντας την εκτέλεσή του, αφέθηκε ένας άνδρας από τη Λουιζιάνα, μετά από νέα στοιχεία που προέκυψαν για την υπόθεσή του και αποδεικνύουν την αθωότητά του.

Ο Γκλεν Φορντ καταδικάστηκε σε θανατική ποινή το 1983 για τη ληστεία και τη δολοφονία ενός 56χρονου ωρολογοποιού, ο οποίος βρέθηκε νεκρός πίσω από μια βιτρίνα με κοσμήματα, φέροντας τραύματα από σφαίρες. 

Βάσει των νέων στοιχείων, ο δικαστής αποφάσισε την απελευθέρωση του Φορντ από τις φυλακές της Λουιζιάνα, όπου κρατείτο από το Μάρτιο του 1985 και αποζημίωση 25.000 δολαρίων για κάθε χρόνο που πέρασε στην φυλακή!








πηγή:koutipandoras.gr, ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *