Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

28χρονος αλλοδαπός ήθελε να φύγει από τη χώρα αλλά δεν τα κατάφερε...

28χρονος ήθελε να φύγει από τη χώρα αλλά δεν τα κατάφερε...Συνελήφθη το πρωί, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, ένας 28χρονος Σύρος, ο οποίος κατηγορείται για παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών.


Συγκεκριμένα, ο 28χρονος μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει έξοδο από τη χώρα. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου,κατείχε και επέδειξε στους αστυνομικούς ένα διαβατήριο των Αρχών της Συρίας, το οποίο όπως προέκυψε, ανήκει σε άλλο άτομο σύμφωνα με το thrakinea.gr

Κατασχέθηκε το παραπάνω διαβατήριο.



πηγή:newsbomb.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *