Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Έξω φρενών με τη CIA ο Ομπάμα

Έξω φρενών με τη CIA ο ΟμπάμαΈξαλλος είναι ο Ομπάμα με τη CIA! H Ρωσία στέλνει τελικά στρατό στην Ουκρανία παρά τις διαβεβαίωσεις που είχε λάβει ο Αμερικανός πρόεδρος από τη CIA για το αντίθετο.

Ο ανταποκριτής του MEGA στην Ουάσινγκτον έγραψε χαρακτηριστικά στο λογαριασμό του στο Twitter: "Εξω φρενών ο Ομπάμα με τη CIA. Μέχρι την Πέμπτη το βράδυ τον διαβεβαίωνε ότι η Μόσχα δεν θα στείλει στρατεύματα στην Ουκρανία".


Να σημειωθεί ότι πριν λίγο η Άνω Βουλή της Ρωσίας ενέκρινε ομώφωνα το αίτημα του Πούτιν για αποστολή στρατευμάτων στην Κριμαία. Στη συνέχεια ζήτησε από τον Ρώσο Πρόεδρο την ανάκληση του πρέσβη στην Ουάσινγκτον.


Πηγή: newsit.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *