Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Ο καιρός στο Νομό Πέλλας

Στο Νομό Πέλλας, συνεχίζεται η βροχόπτωση που ξεκίνησε από χθες το βράδυ, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου κατά τη διάρκεια της Κυριακής της Αποκριάς.

Για αύριο, Καθαρά Δευτέρα, προβλέπονται επίσης κακές καιρικές συνθήκες με αρκετή βροχή και κρύο σε όλο το νομό.

Με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων διεξάγεται η κυκλοφορία, λόγω χιονόπτωσης-παγετού στο δρόμο από την Άρνισσα προς το χιονοδρομικό κέντρο Βόρρας, από το 12ο χιλιόμετρο και μετά και στο δρόμο από την Κερασιά Έδεσσας προς το χιονοδρομικό κέντρο Βόρρας.

Στο υπόλοιπο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της Κεντρικής Μακεδονίας η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά, σύμφωνα με τη Διεύθυνση της Αστυνομίας.




ialmopia.gr 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *