Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Πώς να φτιάξετε το δικό σας χαρταετό

Έρχεται η Καθαρά Δευτέρα και θα πετάξουμε χαρταετό!

Γνωρίζουμε όμως πώς να πετάμε χαρταετό; Και το σημαντικότερο γνωρίζουμε πώς να φτιάχνουμε το δικό μας χαρταετό;


Η ιστοσελίδα mesogianews.gr δίνει απλές οδηγίες, υπό τον κ. Μαρκαντώνη, για μια κατασκευή χαρταετού με δικά μας ξύλα, τις λεγόμενες μάνες, από ξύλο ή καλάμι.

Όπως εξηγεί ο κ. Μαρκαντώνης στο βίντεο που ακολουθεί, θα χρειαστούμε: 3 ελαφριά πηχάκια από ξύλο ή καλάμι, περίπου 80 εκατοστά το καθένα - λεπτό χαρτί - γερό σπάγκο - κόλλα για χαρτί κατά προτίμηση Stick - χαρτιά για την ουρά.

Βρίσκουμε ένα πλάτωμα μακριά από ηλεκτροφόρα σύρματα, γυρίζουμε τον χαρταετό μας κόντρα στον άνεμο και... αμόλα καλούμπα!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αξίζει να σημειώσουμε ότι πρέπει να προσέξουμε και να φοράμε γάντια, επειδή καθώς ξετυλίγεται ο σπάγκος πολύ γρήγορα μπορεί να πληγώσει τα χέρια.

Πάμε γερά κι ελπίζουμε ο δικός σας χαρταετός να πετάξει ψηλότερα από τους άλλους!

Είναι ωραίο να πηγαίνει ψηλά και να πετυχαίνει κάτι ολότελα δικό σου!





ΠΗΓΗ: mesogianews.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *