Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Σάββατο 29/3 τα Ζώδια!

Αν δεν μπορείς να έχεις έναν πιστό φίλο, να είσαι εσύ ο φίλος του εαυτού σου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Είστε κάπως υποτονικοί γιατί πιθανόν κάτι να σας κρατάει μακριά από τα δρώμενα. Μπορεί πάλι να έχετε αποφασίσει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους ή να κοιμηθείτε πολλές ώρες.
Έρωτας: Κάτι περιμένετε να έρθει και γι' αυτό μερικοί από εσάς προτιμάτε να μην το μοιράζεστε με τους γύρω σας γιατί έχετε την εντύπωση ότι δεν σας καταλαβαίνουν. Από την άλλη δεν θέλετε να εκτίθεστε γιατί μπορεί να λέγονται διάφορα κουτσομπολιά.
Καριέρα & Οικονομικά: Κατά κάποιο τρόπο προσπαθείτε να πάρετε πρωτοβουλίες αλλά πιθανόν να μην είναι τόσο εύκολο όπως παλιά γιατί έχετε άλλη της πραγματικότητας.



ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Είστε πιο κοντά στους δικούς σας ανθρώπους και αυτό σας βοηθάει να βλέπετε όλα τα καλά κομμάτια που υπάρχουν και είναι πιο εύκολο να τα προσεγγίσετε. Μια νέα φιλία μπορεί να ξεκινήσει που πιθανόν να υπάρχουν κοινά ενδιαφέροντα.
Έρωτας: Η επαφή με τον Υδροχόο ίσως είναι πιο εύκολο να γίνει, αν χαμηλώσετε τους τόνους και δεν είστε τόσο απαιτητικοί ή απόλυτοι με αυτό που θέλετε. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τα άλλα άτομα που σας ενδιαφέρουν γιατί θα καταργήσετε τις αντιστάσεις, κυρίως με Σκορπιό, Τοξότη.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε αφήσει κατά πολύ πίσω σας κάποια προβλήματα που σας στριμώχνουν και δεν σας αφήνουν να εξελιχθείτε. Μπορεί οι συνεργάτες να σας πιέζουν και να σας δημιουργούν ασφυξία με τα δικά τους προγράμματα αλλά το βλέπετε ότι μόνο μέσω αυτών θα έρθει το κέρδος.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Μπορεί να αφήσετε με τον τρόπο σας να σας επηρεάσουν άτομα που έχετε κοινή μεν ιδεολογία αλλά ίσως διαφορετικό τρόπο διαχείρισης. Καλύτερα να είστε αποφασισμένοι για το τι ακριβώς θα κάνετε για να μην γίνουν λάθη από αφηρημάδα ή αδιαφορία.
Έρωτας: Έχετε κάπως αφεθεί και μπορεί να σας διαφεύγει η πραγματικότητα και αυτό σας αφαιρεί το δικαίωμα να διατηρήσετε την άποψη σας και πάνω από όλα να είστε πιστοί και σταθεροί στα θέλω σας. Η σχέση με Παρθένο ή Ιχθύ μπορεί να σας αποπροσανατολίσει. Αντίθετα, με τον Σκορπιό θα πάει πολύ καλύτερα.
Καριέρα & Οικονομικά: Η πιθανή αναμέτρηση με ένα πρόσωπο ίσως δεν σας αρέσει γιατί δεν μπορείτε να σκεφτείτε καθαρά οπότε υπάρχει περίπτωση και να σας κοροϊδέψει αφού θα σας δείξει λάθος δρόμο. Κρατήστε «πισινή» ή μην υπογράψετε κάτι χωρίς να είστε σίγουροι πρώτα.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Η συμμετοχή σε μια εκδήλωση πιθανόν να σας φορτίζει αλλά θα την αντιμετωπίσετε πολύ ψύχραιμα και ήρεμα γιατί νιώθετε ότι έχετε κατά κάποιο τρόπο εκπαιδευτεί. Η ποιότητα που θα πετύχετε σε ό, τι κάνετε είναι δεδομένη και σίγουρη.
Έρωτας: Επειδή δεν έχετε όρεξη να αφήσετε ό, τι καλό υπάρχει στην σχέση σας να χαλάσει, θα επιμείνετε και με την συμπεριφορά σας θα δείξετε ότι όλα θα πάνε καλά γιατί εσείς οι ίδιοι πρώτα από όλα το υποστηρίζετε. Ο Ιχθύς σας δίνει σιγουριά.
Καριέρα & Οικονομικά: Όσο εκφράζεστε και ακολουθείτε μια ανώτερη δύναμη η οποία νιώθετε ότι σας βοηθάει και σας καθοδηγεί, τόσο θα έχετε επιτυχία στον στόχο σας και γενικά στις επιδιώξεις σας. Αν πάρετε χρήματα, να προσέξετε την διαχείριση.



ΛΕΩΝ

Γενικά: Δείχνετε σημάδια κούρασης για αυτό αν υποστηρίζετε πράγματα τα οποία δεν σας εκφράζουν απόλυτα, καλό είναι να μην επιμείνετε γιατί κινδυνεύετε να κατηγορηθείτε ότι λειτουργείτε ψεύτικα ή προσποιήστε.
Έρωτας: Είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας τα οποία άλλες φορές σας βοηθούν να είστε ο εαυτός σας και άλλες σας παρασέρνουν σε φαντασιώσεις και εξαιτίας αυτού δεν μπορείτε να αποφασίσετε για ένα πρόσωπο που πιθανόν να είναι Τοξότης ή Ιχθύς.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι συνεργασίες δείχνουν να σας πηγαίνουν αλλά μερικές φορές χρειάζεται να βάλετε όρια κι αυτό ίσως να μην είναι τόσο εύκολο γιατί δεν ξέρετε ακριβώς πώς να το χειριστείτε.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Η θετική στάση θα βοηθήσει στο να ανοιχτείτε περισσότερο και να κάνετε μια αλλαγή η οποία σας χρειάζεται να ελκύσετε πιο εύκολα και πιο σωστά άτομα. Μερικές φορές πελαγώνετε για το ποιο είναι το σωστό και το λάθος. Καλύτερα να μην περιμένετε να σας το δείξουν οι άλλοι. Θα είναι πιο εύκολο να το βρείτε μόνοι σας.
Έρωτας: Είστε πολύ πιο ζεστοί με ένα πρόσωπο που μερικές φορές δεν είναι και τόσο σταθερό γενικά στην ζωή του και όχι μόνο με εσάς αλλά καταφέρνετε να επηρεάζετε εύκολα την κρίση του. Η σκέψη ενός Ιχθύ σας δίνει ρομαντισμό και άνοιγμα. Αν σας ενδιαφέρει ο Υδροχόος μην αφήνετε να νομίζει ότι είστε αδιάφοροι.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι πόρτες δείχνουν ανοιχτές για αυτό μην διστάσετε να κάνετε ιδιαίτερες συμφωνίες οι οποίες θα σας βοηθήσουν αργότερα πάνω σε ένα οικονομικό θέμα. Να πατάτε γερά στα πόδια σας.



ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Είστε κάπως αποπροσανατολισμένοι και δεν μπορείτε να πάρετε αποφάσεις οι οποίες δεν είναι και τόσο ξεκάθαρες για σας. Περισσότερο επικρατεί η ευαισθησία ή η αδυναμία. Για αυτό καλό είναι να αλλάξετε κάπως τις σκέψεις σας γιατί με αυτόν τον τρόπο θα σας καπελώσουν οι άλλοι.
Έρωτας: Η επαφή με Παρθένο ή κάποια άλλη κατάσταση μπορεί να σας έχει θυμώσει ή δεν αντιδράτε σε κάποια αδικία η οποία σας πιέζει και σας κάνει να σκέφτεστε πολύ περίεργα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να κάνετε αυτό που θέλετε μέσα από την ψυχή σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Νιώθετε ότι έχετε κολλήσει και δεν κινείστε πάρα πολύ. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν δοκιμάζετε να βρεθείτε με τον εαυτό σας γιατί μπορεί να νομίζετε ότι δεν θα τα καταφέρετε. Αλλά η αλήθεια είναι διαφορετική αρκεί να το δείτε.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχετε ηρεμήσει λίγο για αυτό δεν μπορούν να σας αγγίξουν αδυναμίες άλλων ατόμων. Αυτό στην ουσία επαναφορτίζει τις μπαταρίες σας.
Έρωτας: Η ζεστή σας συμπεριφορά βοηθάει στο να λύσετε κάποιες διαφορές με ένα δικό σας άτομο. Η βαθιά ευαίσθητη φύση σας θα βγει στην επιφάνεια και θα την εκφράσετε με τον καλύτερο τρόπο.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα έχετε κέρδος για αυτό να είστε σίγουροι για τις επιλογές σας. Πιθανόν η κόντρα που μπορεί να υπάρχει με κάποια πρόσωπα για τον τρόπο που διαχειρίζεστε μια κοινή δουλειά να είναι έτοιμη να λήξει και να τα βρείτε πολύ πιο εύκολα.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Μπορεί η ψυχή σας να θέλει και το σώμα σας να μην μπορεί να ακολουθήσει γιατί νιώθετε κούραση και εξάντληση. Αν σας βγαίνει να ξεκουραστείτε, κάντε το χωρίς να πιέζεστε.
Έρωτας: Υπάρχει μια βαθιά πεποίθηση ότι τα πράγματα θα γίνουν όπως τα έχετε ονειρευτεί. Για αυτό το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αφεθείτε και να είστε σταθεροί στην πίστη σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες αντιφάσεις που σας δημιουργούν μερικές φορές μελαγχολία. Ίσως ο τρόπος που θα ανταποκριθείτε σε μια πρόταση πιθανόν να είναι λάθος. Για αυτό χρειάζεται να είστε προσεκτικοί και κυρίως όχι αφηρημένοι.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Η φυσικότητα που θα έχετε στη συμπεριφορά σας θα σας οδηγήσει στην χαρά και στην άνεση. Πιθανόν η διασκέδαση να σας κάνει καλό γιατί θα δείτε ότι όλα γίνονται πιο εύκολα, όταν είστε περισσότερο χαλαροί.
Έρωτας: Η θετική σας διάθεση θα σας δώσει μια εκτίναξη ώστε να γίνετε περισσότερο ζεστοί και ανοικτοί σε οτιδήποτε σας τυχαίνει, ακόμα και ένα νέο πρόσωπο που μπορεί να βάλετε στόχο και να το κερδίσετε. Ο Παρθένος θα είναι μια καλή ευκαιρία να ανοίξετε περισσότερο.
Καριέρα & Οικονομικά: Είναι να πάρετε κάποια χρήματα κι ίσως να το σκέφτεστε γιατί πιστεύετε ότι θα έχετε μπλεξίματα ή θα σας ζητήσουν να κάνετε κάτι παραπάνω από αυτό που μπορείτε.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η ευαισθησία μερικές φορές σας βάζει σε καταστάσεις που είναι τελικά πολύ μακριά από εσάς. Ίσως να μην ξέρετε ακριβώς τι θέλετε και να είστε κάπως διστακτικοί, κυρίως για το αν θα πρέπει να ακολουθήσετε κάποια άτομα και τις ιδέες τους ή όχι.
Έρωτας: Έχετε αντιληφθεί ότι ο Παρθένος σας κλείνει το μάτι με περίεργο τρόπο. Επειδή πάντα δείχνετε την αγάπη σας με ένα πολύ πρακτικό τρόπο, ίσως χρειάζεται να βγάλετε περισσότερο ρομαντισμό.
Καριέρα & Οικονομικά: Η πίστη μερικές φορές είναι αυτή που χρειάζεστε και ίσως σήμερα να την χάσετε γιατί θα είστε αρκετά χαοτικοί και κυρίως ασυνεννόητοι για το τι ακριβώς θέλετε και πως. Ίσως να κάνετε κάποιες αγορές που δεν σχετίζονται με τις πραγματικές σας ανάγκες.



ΙΧΘYΕΣ


Γενικά: Όταν μπαίνετε σε φάση που θέλετε να εξωτερικευτείτε και να γίνετε ανοικτοί και αισιόδοξοι ίσως πιστεύετε ότι δεν είστε ο εαυτός σας. Όμως είναι μια διαφορετική νότα μέσα στις τόσες αντίξοες συνθήκες που μερικές φορές είστε αναγκασμένοι να ζείτε.
Έρωτας: Η έκφρασή σας μερικές φορές είναι τόσο έντονη όπου μπορεί να τρομάξετε έναν Ζυγό και πιθανόν να τον αποπροσανατολίσετε γιατί δεν ξέρετε τι να του πείτε. Με το Λιοντάρι που είχατε κάπως απομακρυνθεί, θα υπάρχει νέο έδαφος προσέγγισης τουλάχιστον από την πλευρά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Μερικές φορές νιώθετε την ανάγκη να κάνετε κάτι καινούργιο και να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε σας δεσμεύει αλλά μπορεί να μην έχετε αντοχές ή το στήριγμα που αναζητάτε. Για αυτό ίσως χρειαστεί να συμβιβαστείτε με άτομα που δεν τα καταλαβαίνετε απόλυτα.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *