Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Πρώτη δράση καθαρισμού σήμερα το απόγευμα από τους Almopistas!

Οι Almopistas σας καλούν στη πρώτη δράση καθαρισμού για το 2014! Το Σάββατο 29/03 στις 5 το απόγευμα, φορέστε κάτι πρόχειρο,
φέρτε ότι εργαλεία νομίζετε πως θα φανούν χρήσιμα αν έχετε και ελάτε να καθαρίσουμε στην Αριδαία το δρόμο από τη γέφυρα προς Εξαπλάτανο μέχρι το Δασάκι. Σακούλες και γάντια θα είναι διαθέσιμα. 
Εσείς ελάτε για μια ωρίτσα, να γνωριστούμε από κοντά και να φροντίσουμε ένα δρόμο στον οποίο πολλοί κάνουν τη βόλτα τους ή τρέχουν. Ραντεβού στις 5, στο γήπεδο τένις πίσω από το Γενικό Λύκειο. Η πραγματοποίηση της δράσης εξαρτάται βέβαια και από τον καιρό. 
alt Σε περίπτωση αναβολής της θα υπάρξει ανακοίνωση μια ώρα πριν, στις 4 δηλαδή, στο προφίλ των Almopistas στο Facebook
 (https://www.facebook.com/groups/730559356978677/)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *