Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

«Όταν έβαλα σιλικόνη ένιωθα σαν το τέρας της σόουμπιζ»

Φλωρινιώτης: Όλα τα χειρουργεία που ακολούθησαν ήταν διορθωτικά λίφτινγκ

Για τις εκκεντρικές του εμφανίσεις, την κριτική που έχει δεχθεί αλλά και τις πλαστικές επεμβάσεις μίλησε σε συνέντευξή του ο Γιάννης Φλωρινιώτης.

«Ήμουν πάντα πολύ πιο μπροστά από την εποχή μου. Λάνσαρα το λαμέ σε μια εποχή που η Ελλάδα ήταν κολλημένη σε συντηρητικές νόρμες, άκουσα τα εξ αμάξης, αλλά ήρθε η εποχή που με μιμήθηκαν όλοι», λέει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στο «Thema People». Και προσθέτει: «Αγαπούσα το αστραφτερό όπως οι τραγουδιστές στο Λας Βέγκας. Από παιδί έδειχνα αδυναμία σε οτιδήποτε γυάλιζε».

Παραδέχθηκε δε ότι έχει κάνει πέντε πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπο. «Δεν τις ήθελα όλες, αναγκάστηκα», αναφέρει. «Το ’87 όταν πρωταγωνίστησα στην ταινία “Ο τραγουδιστής και το κορίτσι του μπαρ”, ήθελα να διορθώσω τα ζυγωματικά μου προκειμένου να γράφω καλύτερα στον φακό. Μια γνωστή μου μού έβαλε σιλικόνη στα μάγουλα η οποία ήταν συμπαγής με αποτέλεσμα να παραμορφωθώ. Η ευθύνη δεν ήταν δική αλλά δική μου, αφού δεν ήταν γιατρός αλλά φαρμακοποιός. […] Αισθανόμουν παραμορφωμένος, ένα τέρας χωρίς θέση στη σόουμπιζ. Όλα τα χειρουργεία που ακολούθησαν ήταν διορθωτικά λίφτινγκ», σημείωσε. 
 
 
ΠΗΓΗ: newsbeast

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *