Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Ο Αρχάγγελος υποδέχτηκε με χορούς και τραγούδια τους ποδηλάτες του διεθνούς ποδηλατικού γύρου ''Μέγας Αλέξανδρος'' (vid)

Το Σάββατο 22 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο τερματισμός του 2ου etap του διεθνούς ποδηλατικού γύρου Μέγας Αλέξανδρος στην Τοπική Κοινότητα Αρχαγγέλου του Δήμου
Αλμωπίας.

Ο Δήμος Αλμωπίας και η Τοπική Κοινότητα Αρχαγγέλου ως συνδιοργανωτές της εκδήλωσης υποδέχτηκαν τους αθλητές - ποδηλάτες στην κεντρική πλατεία Αρχαγγέλου, όπου στήθηκε, σε συνεργασία με τον Μορφωτικό Πολιτιστικό σύλλογο Βλάχων Αρχαγγέλου, μια ξεχωριστή γιορτή, με παραδοσιακά εδέσματα και χορευτικά συγκροτήματα.

Δείτε βίντεο από την εκδήλωση καθώς και δηλώσεις των κατοίκων του Αρχαγγέλου.





Δήμος Αλμωπίας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *