Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Αιτήσεις για επίδομα έκαναν 46.556 φοιτητές το 2013

Σε 46.556 ανήλθε ο αριθμός των δικαιούχων του φοιτητικού-στεγαστικού επιδόματος για το 2013 σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε σχετικό του έγγραφο το υπουργείο Παιδείας.

Στις κατά τόπους Υπηρεσίες Δημοσιονομικών Ελέγχων (Υ.Δ.Ε) μεταβιβάσθηκαν πιστώσεις συνολικού ύψους 46.556.000 ευρώ εκ των οποίων πιστώσεις ύψους 2.950.000 ευρώ μεταβιβάσθηκαν στην Υ.Δ.Ε της πρώην Νομαρχίας Αθηνών.

Βέβαια αν και ήδη οι φοιτητές κατέθεσαν τις αιτήσεις τους για το στεγαστικό επίδομα του 2014, το υπουργείο παραδέχεται ότι δεν έχουν καταβληθεί τα χρήματα στο σύνολο των 46.556 δικαιούχων. 

Η Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών του υπουργείου Παιδείας έχει μεριμνήσει για τη μεταβίβαση του απαιτούμενου ποσού στον προϋπολογισμό του οικονομικού έτους 2014 για τις αιτήσεις που δεν ικανοποιήθηκαν έως τη λήξη του προηγούμενου οικονομικού έτους από τις αρμόδιες ΥΔΕ.

Το υπουργείο Παιδείας τονίζει ότι η αρμοδιότητα για την έκδοση των ΧΡΗΜΑΤΙΚΏΝ ΕΝΤΑΛΜΆΤΩΝ εμπίπτει στις Υπηρεσίες Δημοσιονομικών Ελέγχων.




ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *