Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014

Παύση λειτουργίας της σελίδας του Ορφέα Ριζαρίου

"ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΥΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ www.orfeasrizariou.blogspot.gr ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΩΝ ΣΤΟ FACEBOOK.


ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΑΣ ΣΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΑΜΑΝ ΩΣΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΥΡΕΩΣ ΓΝΩΣΤΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΗΣ ΒΗΜΑ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ Ο Ρ Φ Ε Α Σ Ρ Ι Ζ Α Ρ Ι Ο Υ.


ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΠΩΜΙΣΤΗΚΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΤΟ Δ.Σ. ΜΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ "ΦΙΛΟΥΣ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΙΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ "ΠΟΝΟΥΣΕ" ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΑΝ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑ... ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ "ΦΩΛΙΑΣΑΝ" ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΛΙΒΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ. Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕ...


ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ 4 ΕΤΩΝ..."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *