Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014

Αυτοψία του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας στο οδικό τμήμα ''Σκύδρα – Ριζό''

O Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ. κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης πραγματοποίησε επίσκεψη αυτοψίας του έργου «Συντήρηση Τμήματος Οδοστρώματος Επαρχιακής Οδού Σκύδρα-Ριζό-όρια Π.Ε. Ημαθίας» και συγκεκριμένα την Α’
φάση, τις εργασίες βελτίωσης του οδικού τμήματος Σκύδρα – Ριζό, προϋπολογισμού 150.000,00 €. Τον Αντιπεριφερειάρχη συνόδεψε ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το Συνδυασμό «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα κ. Κωνσταντίνος Καρασαρλίδης για να έχει ενημέρωση για την υλοποίηση του αναπτυξιακού προγραμματισμού.Μεταξύ των υπολοίπων εργασιών, το έργο περιλαμβάνει συντήρηση του ασφαλτοτάπητα και διαγράμμιση καθώς επίσης και κατασκευή κόμβου στην περιοχή Λουτροχωρίου – Πλευρώματος. Η υλοποίηση του έργου έγινε με προτεραιότητα λόγω της κακής κατάστασης του οδοστρώματος. Επίσης, η περιοχή της Σκύδρας και της Ημαθίας αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα εξαγωγικά κέντρα σε πανελλαδικό επίπεδο. Άλλωστε στην περιοχή βρίσκονται κέντρα μεταποίησης, τυποποίησης και προώθησης φρούτων και λαχανικών που θεωρούνται ιδιαίτερα ευπαθή, ενώ, είναι και δίοδος σημαντικών επιχειρηματικών συνεργασιών και εμπορευματικών αναγκών. Η ασφαλής και γρήγορη μεταφορά των προϊόντων είναι σημαντική για τη διατήρηση των υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών τους. Ο κ. Καρασαρλίδης δήλωσε ότι «Είναι ένα σημαντικό έργο το οποίο καλύπτει πραγματικές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, δημιουργώντας αναπτυξιακές προοπτικές για τη Σκύδρα που είναι ένα σημαντικό μεταποιητικό κέντρο», άποψη με την οποία συμφώνησε και ο κ. Θεοδωρίδης, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίησή του για τον προγραμματισμό και την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου.
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΛΛΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *