Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014

Εγκαίνια της Νέας Πτέρυγας του Νοσοκομείου Έδεσσας

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας και Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ. κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, θα πραγματοποιήσουν τα εγκαίνια της Νέας Πτέρυγας του Νοσοκομείου της Έδεσσας.
Η εκδήλωση των εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Μαρτίου και ώρα 13.00 το μεσημέρι. 


Η κατασκευή της Νέας Πτέρυγας πραγματοποιήθηκε με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ και ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 4.700.000,00 ευρώ. Το νέο τριώροφο κτίριο ολοκληρώθηκε εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος, με σύγχρονες και υψηλές τεχνικές προδιαγραφές και θα στεγάσει τα εξωτερικά ιατρεία και τους χώρους διοίκησης του συγκροτήματος. 


Με το συγκεκριμένο έργο βελτιώνεται σημαντικά η ποιότητα και η ασφάλεια των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Έδεσσας και της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. 


Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Σήμερα ένα αίτημα των κατοίκων της Έδεσσας και της ευρύτερης περιοχής γίνεται πραγματικότητα. Το νέο τριώροφο κτίριο του Νοσοκομείου Έδεσσας αποτελεί πολύ σημαντική υποδομή γιατί εξυπηρετεί μεγάλες και επείγουσες κοινωνικές ανάγκες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και τα στελέχη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τη συνεργασία που είχαμε αυτά τα 2 χρόνια για την ολοκλήρωση του έργου. Περισσότερο θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα για το έντονο ενδιαφέρον του και την κοινή προσπάθεια ώστε το έργο να τελειώσει και να παραδοθεί στην τοπική κοινωνία για να καλύψει σημαντικές ανάγκες στο χώρο της υγείας. Μέσα στον προγραμματισμό της Περιφέρειας και με τη χρηματοδότηση από το ΣΕΣ 2014-2020 θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια σε συνεννόηση και με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου για να προμηθευτούμε σύγχρονο εξοπλισμό ώστε το Νοσοκομείο Έδεσσας να καλύπτει τις ανάγκες των κατοίκων της Έδεσσας και της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας γενικότερα».ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΛΛΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *