Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Φοιτητής από την Ταϊβάν εντόπισε το μοιραίο Boeing;

Φοιτητής από την Ταϊβάν εντόπισε το μοιραίο Boeing;Μπορεί ένας φοιτητής από την Ταϊβάν να εντόπισε το μοιραίο Boeing 777 της Malaysia Airlines, την ώρα που 26 χώρες προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο και δεν μπορούν... εδώ και 11 ημέρες; 

Οι φωτογραφίες που βλέπετε, προέκυψαν από το tomnod.com, μια ιστοσελίδα που επιτρέπει στους επισκέπτες να εντοπίζουν αντικείμενα ή ανθρώπους από εικόνες από δορυφόρο, ωστόσο η αυθεντικότητά τους δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί. 

Σύμφωνα με την «China Times» οι φωτογραφίες προέρχονται από έναν φοιτητή από την Ταϊβάν, ο οποίος εντόπισε ένα αεροσκάφος να πετά πάνω από ζούγκλα, σπεύδοντας να κοινοποιήσει τα ευρήματά του. 

Η είδηση έρχεται έπειτα από τις πληροφορίες που θέλουν μαλαισιανούς χωρικούς να έχουν δει το αεροσκάφος να πετά πάνω από το βόρειο - ανατολικό τμήμα της χώρας, κοντά στη χρονική στιγμή που πιστεύεται ότι το αεροσκάφος πραγματοποίησε τη... μοιραία στροφή. 

Τουλάχιστον εννέα άνθρωποι, (ψαράδες και χωρικοί) ανέφεραν ότι είδαν κάτι να φωτίζει τον ουρανό, ενώ κάποιοι από αυτούς άκουσαν και δυνατό θόρυβο από μηχανή. 





Πηγή: protothema.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *