Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014

9ος Διεθνής Μαραθώνιος "Μέγας Αλέξανδρος"

Ο 9ος Διεθνής Μαραθώνιος "Μέγας Αλέξανδρος", θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Απριλίου, με τη συμμετοχή δρομέων από όλο τον κόσμο. Η εκκίνηση της διαδρομής των 42.195 μ., θα γίνει στην Πέλλα, στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στις 8.00 π.μ.

Ο Δήμος Πέλλας σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου και με την Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών, προετοιμάζεται εντατικά για να ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες της διοργάνωσης, που θα μεταδοθεί απευθείας από: NOVA, TV 100, TV Μακεδονία και από Διεθνή ΜΜΕ.

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Όσοι ενδιαφέρονται να στελεχώσουν τις ομάδες εθελοντών εκκίνησης, γραμματείας, φύλαξης διασταυρώσεων, υποστήριξης ανεφοδιασμού, παραλαβής ρουχισμού δρομέων , καθαρισμού, μπορούν να επικοινωνούν με Δήμο Πέλλας – Γραφείο Αθλητισμού κ Νέας Γενιάς στο τηλ. 2382350809.

ΔΡΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ 1.300 μ.

Ο Δήμος Πέλλας, διοργανώνει Δρόμο 1.300 μ. για παιδιά και για ενήλικες, που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο εκκίνησης του Μαραθωνίου, στην Πέλλα, ώρα 8.15 πμ ( ώρα προσέλευσης 7.30πμ) με ελεύθερη συμμετοχή.
Στα παιδιά θα δοθούν αναμνηστικά μπλουζάκια και διπλώματα συμμετοχής.
Εγγραφές: Πέλλα/πρώην Δημαρχείο, τηλ. 2382351770 - Υπεύθυνη: Μελωδία Μπουμπούση.Γραφείο Τύπου
Δήμου Πέλλας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *