Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014

Σοκ! Απήγαγαν την επιχειρηματία Ρία Πρίνου

Σοκ! Απήγαγαν την επιχειρηματία Ρία ΠρίνουΘύμα απαγωγής έπεσε η γνωστή επιχειρηματίας Ρια Πρίνου κατά την διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού που είχε στη Ρωσία.

Η Ρία Πρίνου βρέθηκε στην Ρωσία για επαγγελματικούς λόγους. Κατά την διάρκεια της παραμονής της στην Μόσχα ήρθε αντιμέτωπη με ένα περιστατικό, το οποίο την τρομοκράτησε με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να ξεπεράσει το σοκ για μεγάλο χρονικό διάστημα.

H επιχειρηματίας βρέθηκε στην Ρωσία για να δώσει το παρών σε συνέδριο. Ένα βράδυ αποφάσισε να πάει στο Μπολσόι να παρακολουθήσει παράσταση. Κατά την έξοδό της από το θέατρο, ζήτησε από τους αστυνομικούς να της καλέσουν ένα ταξί για να πάει στο ξενοδοχείο της, το οποίο βρισκόταν σε κεντρικό δρόμο της πόλης. Όταν μπήκε στο ταξί δεν φανταζόταν αυτό που θα συνέβαινε στην πορεία.

Διαβάστε πως περιγράφει την απαγωγή της: 

«Ο οδηγός μόλις πλησίασε το ξενοδοχείο, εξαιρετικά γνωστό και πεντάστερο, αντί να σταματήσει στην είσοδο, οδήγησε το αυτοκίνητο στους κήπους γύρω από το ξενοδοχείο, κλειδώνοντας τις πόρτες του αυτοκινήτου. Με σπαστά Αγγλικά, ζήτησε από την Ρία Πρίνου, το ποσό των 5000 ευρώ για να την ...απελευθερώσει.

Εκείνη αρχικά αντέδρασε ψύχραιμα, δίνοντάς του να καταλάβει ότι θα καλέσει την αστυνομία. Εκείνος στην δήλωσή της αυτή απλώς γέλασε. Έξυπνη γυναίκα η ίδια κατάλαβε αμέσως το υπονοούμενο και σιγά – σιγά άρχισε η ψυχραιμία της να δίνει χώρο στον φόβο και τον πανικό καθώς ,ο οδηγός έβαλε μπροστά το αυτοκίνητο και κατευθυνότανε προς το ποτάμι!!!!

Η επιμονή του για να πάρει 5000 ευρώ για να την απελευθερώσει ήταν τόση που άρχισε η ίδια να νοιώθει απόγνωση. Προσπαθώντας με νοήματα να του δώσει να καταλάβει ότι ΔΕΝ είχε τόσα χρήματα, εκείνος της έδειξε ότι μέσα στο αυτοκίνητο διέθετε μηχάνημα που έπαιρνε πιστωτικές κάρτες !!!!!!!!!!!!

Η κατάσταση ομηρίας της άρχισε να γίνεται αφόρητη για την ίδια, καθώς, ο απαγωγέας φαινόταν αποφασισμένος να την κρατούσε στην ερημική εκείνη τοποθεσία, νύχτα στην Μόσχα, αν δεν έπαιρνε το συγκεκριμένο ποσό. Αναγκάστηκε όπως μου είχε πει, να του δείξει το πορτοφόλι της, στο οποίο, δεν είχε πιστωτικές κάρτες παρά μόνο 500 ευρώ.

Αφού έψαξε ο απαγωγέας για να βεβαιωθεί ότι δεν υπήρχαν πιστωτικές κάρτες, πήρε τα 500 ευρώ και ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕΙ την Ρία Πρίνου, ολομόναχη σε μια ερημική τοποθεσία, νύχτα στην Μόσχα. Αν και απόλυτα σοκαρισμένη, έβγαλε τα παπούτσια της και άρχισε ξυπόλητη να περπατάει....προσπαθώντας να διαχειριστεί τον πανικό και τον τρόμο. Η ζωή της σε κίνδυνο και εκείνη ολομόναχη, νύχτα στην Μόσχα».
πηγή:arouraios.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *