Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Πτήσεις ρωσικών μαχητικών πάνω από τη Μεσόγειο!

Πτήσεις ρωσικών μαχητικών πάνω από τη Μεσόγειο!Ρωσικά μαχητικά αεριωθούμενα και ελικόπτερα άρχισαν εκπαιδευτικές πτήσεις πάνω από τη Μεσόγειο, όπως δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού μέσω του πρακτορείου Ιντερφάξ.

Ο εκπρόσωπος Βαντίμ Σέργκα δήλωσε προς το πρακτορείο πως το αεροπλανοφόρο «Ναύαρχος Κουζνέτσοφ» του ρωσικού Βόρειου Στόλου συμμετέχει στα γυμνάσια και η εκπαίδευση περιλαμβάνει τακτικές για προσβολή αεροπορικών στόχων και άλλες τεχνικές μάχης.

Ο εκπρόσωπος δεν έκανε καμιά αναφορά στην αντιπαράθεση της Ρωσίας-Ουκρανίας για τη χερσόνησο της Κριμαίας, όπου τον έλεγχο έχουν αναλάβει οι ρωσικές δυνάμεις. Το αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό έχει στείλει στη Μαύρη Θάλασσα ένα αντιτορπιλικό με κατευθυνόμενους πυραύλους, το USS Truxtun, λέγοντας πως πρόκειται για ανάπτυξη ρουτίνας που είχε προγραμματισθεί πριν από την κρίση στην Ουκρανία.






πηγή:toxwni.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *