Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Γνωρίστε το Areias do Seixo, ένα φανταστικό ξενοδοχείο στην Πορτογαλία (pics)

Πώς φαντάζεστε το ξενοδοχείο των ονείρων σας; Από τι υλικό θα θέλατε να είναι φτιαγμένο; Ποια θέα ονειρεύεστε μπροστά σας;

Λιγότερο από μία ώρα μακριά από τη Λισαβόνα το ξενοδοχείο Areias do Seixo Charm βρίσκεται βαθιά μέσα στους αμμόλοφους της ακτής της Πορτογαλίας, αγναντεύοντας τη θάλασσα.

Ο αρχιτέκτονας Vasco Vieira ονειρεύτηκε ένα μαγικό μέρος όπου η πρωτοτυπία, η άνεση , και η πολυτέλεια έρχονται σε τέλεια σύνθεση με τη γη.

Το εκλεπτυσμένο αυτό resort είναι γεμάτο από μια σειρά από γοητευτικές διακοσμητικές πινελιές και διατηρεί μια περιβαλλοντική και οικολογική φιλοσοφία. Όταν οι ιδιοκτήτες αγόρασαν το ακίνητο για να δημιουργήσουν το Areias Do Seixo, διαπίστωσαν ότι η γη ήταν γεμάτη με τα ερείπια ενός παλιού κτίσματος.

Η οικολογική ευαισθησία του Vieira φρόντισε ώστε τα συντρίμμια και τα ερείπια, που βρέθηκαν εκεί να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή και τη διακόσμηση του νέου ξενοδοχείου.

Έτσι στα δωμάτια και τους εσωτερικούς χώρους θα δείτε διακοσμητικά αντικείμενα από κορμούς ξύλων και φυσικά υλικά.

Τα 14 ονειρικά του δωμάτια έχουν εμπνευστεί από τα έντονα χρώματα και τη διακόσμηση εξωτικών προορισμών, όπως η Ινδία και το Μαρόκο και το μοναδικό αποτέλεσμα συνθέτει η ανάμειξη των στοιχείων αυτών με τον σύγχρονο μινιμαλισμό, τη φαντασία, τη γήινη αισθητική και τα ακαταμάχητα μπάνια.

Τα κρεβάτια είναι στημένα πάνω σε ξύλινες επιφάνειες, ενώ τα δωμάτια διαθέτουν μοναδικής αισθητικής οικολογικά τζάκια, που κρέμονται από την οροφή.

Η όλη φιλοσοφία του ξενοδοχείου είναι να προσφέρει στους επισκέπτες του ένα ταξίδι γεμάτο μυρωδιές, γεύσεις και χρώματα και μια ευκαιρία να έρθει σε επαφή με τη γη και τη φύση.

Το αεροπορικό σου εισιτήριο είναι μόνο 3 κλικ μακριά, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια με την Airfasttickets! Τα πακέτα διακοπών (ξενοδοχείο ποτέ δεν ήταν πιο ελκυστικά & εύκολα μπες τώρα στην Airfasttickets και έφυγες!

Δείτε τις φωτογραφίες









































 
 
http://www.ialmopia.gr/search/label/PHOTOS
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *