Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Ντοκιμαντέρ: Seven Days Τhat Made Α President - National Geographic (vid)

Αυτό το μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ σε μορφή τηλεταινίας,αφηγείται την ιστορία επτά κρίσιμων στιγμών, που διαμόρφωσαν την προσωπικότητα του ανθρώπου που έγινε σύμβολο του εικοστού αιώνα.
Ο JFK, ο πιο δημοφιλής πρόεδρος της σύγχρονης Αμερικής, ήταν ένας άνθρωπος με μεγάλο όραμα που εμπνέει μέχρι και σήμερα. Αλλά πίσω από τα αναμφισβήτητα χαρίσματά του,ο JFK ήταν ένας άνθρωπος των αντιφάσεων. Ένας σοφός και προσεκτικός ηγέτης που πίσω από τις κάμερες, έζησε την προσωπική του ζωή με ακραίο τρόπο. Επτά σημαντικές ημέρες της ζωής του που σμήλευσαν τη ζωή και το θάνατο του. Η τηλεταινία περιλαμβάνει συνεντεύξεις από φίλους και συναδέλφους του JFK, καθώς και κορυφαίων ιστορικών, αλλά και σπάνιο αρχειακό υλικό.



JFK: Seven Days Τhat Made Α President
Παραγωγής: National Geographic
Διάρκεια: 01:27:43 min
Υπότιτλοι: Ελληνικοί Ενσωματωμένοι
Γλώσσα: Αγγλικά

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *