Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Η Έδεσσα προσελκύει το ρούβλι!

Συνεργασίες με εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας στη Ρωσία αναζητά η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας

και γενικότερα η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μέσα από τη συμμετοχή τους στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΜΙΤΤ που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στη Μόσχα.

Όπως έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια των επαφών των εκπροσώπων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με παράγοντες του υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, η ελληνική παρουσία στη ΜΙΤΤ χαρακτηρίζεται πολύ σημαντική αφού προβάλλονται τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας. Παράλληλα, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας διαδραματίζει κομβικό ρόλο στην προσέλκυση τουριστών από τη Ρωσία αφού αποτελεί ίσως το δημοφιλέστερο προορισμό για τους επισκέπτες από τη μεγάλη αυτή αγορά.


Seleo.gr News

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *