Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Πολιτιστικές συναντήσεις του ΜΣ Προμάχων "Οι Πρόμαχοι" (pics)

Συνάντηση γνωριμίας με πολιτιστικούς συλλόγους της Θράκης πραγματοποιεί ο μορφωτικός σύλλογος Προμάχων ΟΙ ΠΡΟΜΑΧΟΙ.



Συγκεκριμένα ο σύλλογος των Προμάχων, θέλοντας να διευρύνει τους ορίζοντες και την δράση του όλο και μακρύτερα, φιλοξενεί πέντε πολιτιστικούς συλλόγους από την ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Ελλάδας.


Πρόκειται για τους συλλόγους:

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΡΑΚΩΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΟΡΦΕΑΣ» ΦΕΡΡΩΝ
ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΟΥΦΛΙΟΥ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΔΑΝΙΟΥ «ΘΡΑΚΑΣ ΙΠΠΕΑΣ»


Νωρίς το μεσημέρι τα μέλη και οι χορευτές των Προμάχων, υποδέχτηκαν πολυμελή αντιπροσωπεία του συλλόγου Θρακών Κομοτηνής, στο «Σπίτι του παιδιού» , όπου τους ετοίμασαν θερμή υποδοχή με τραγούδια και με παραδοσιακά τοπικά εδέσματα.


Οι Θρακιώτες επισκέπτες, που ήρθαν με δυο τουριστικά λεωφορεία, δήλωσαν κατενθουσιασμένοι από τον τόπο και τη φιλοξενία των παιδιών και επιφυλάχτηκαν να ανταποδώσουν.


Το βράδυ σήμερα Σάββατο 22/3 θα πραγματοποιηθεί η επίσημη συνάντηση των συλλόγων σε γνωστό κέντρο δεξιώσεων στο Λουτράκι, όπου τα μέλη των συλλόγων θα ανταλλάξουν αναμνηστικά και φυσικά θα χορέψουν χορούς από τους τόπους τους.













































  πηγη:promahi-nea.blogspot.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *