Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Διακοπή δρομολογίων ΟΣΕ στα τμήματα ''Έδεσσα - Σκύδρα'' και ''Θεσσαλονίκη - Φλώρινα'' το Σαββατοκύριακο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επέρχονται από αύριο έως και τη Δευτέρα στο τμήμα Θεσσαλονίκη - Φλώρινα καθώς και στο τμήμα Έδεσσα - Σκύδρα, λόγω της διενέργειας αναγκαίων εργασιών αναβάθμισης στη σιδηροδρομική υποδομή. 

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, διακόπτεται η σιδηροδρομική σύνδεση μεταξύ Θεσσαλονίκης - Φλώρινας και Έδεσσας – Σκύδρας και ως εκ τούτου οι επιβάτες που ταξιδεύουν από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό τη Φλώρινα και αντίστροφα θα εξυπηρετούνται από τρία ανά κατεύθυνση λεωφορεία. Στο τμήμα Σκύδρα - Έδεσσα - Σκύδρα οι επιβάτες με προορισμό την Έδεσσα από τη Θεσσαλονίκη και αντίστροφα θα μετεπιβιβάζονται σε λεωφορεία από τον σταθμό της Σκύδρας.


Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τον αριθμό 14511 και στον ιστότοπο www.trainose.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *