Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Ιορδάνης Τζαμτζής: «Δόθηκε παράταση για την πληρωμή των ασφαλιστικών εισφορών ΕΛΓΑ εως 30 Απριλίου»

Δόθηκε παράταση για την πληρωμή των ασφαλιστικών εισφορών ΕΛΓΑ έως 30 Απριλίου,
όπως είχε ήδη ενημερώσει ο Βουλευτής Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής σε προηγούμενη ανακοίνωση του. Σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΛΓΑ δέχτηκε την εισήγηση για παράταση πληρωμής των ασφαλιστικών εισφορών. Οι αγρότες θα μπορούν να καταβάλουν εμπρόθεσμα τις ασφαλιστικές εισφορές στον ΕΛΓΑ έως 30 Απριλίου.

Υπενθυμίζεται οτι ο κ. Τζαμτζής έπειτα από συνεχής παρεμβάσεις, με ερώτηση που κατέθεσε προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Τσαυτάρη Αθανάσιο αλλά και με επαφές τόσο με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Έξαρχο Βασίλη, όσο και τον Αντιπρόεδρο ΕΛΓΑ κ. Μποτό Αργύρη, δικαιώνεται διότι δίνεται παράταση ενός μήνα – έως 30 Απριλίου- για την πληρωμή των ασφαλιστικών εισφορών του ΕΛΓΑ από τους αγρότες.

Ο  κ.  Τζαμτζής  δηλώνει  ικανοποιημένος  που  το  αίτημά  του  για  την  παράτασηγίνεται δεκτό και δήλωσε ότι : «Πριν το Πάσχα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Υποκαταστήματος  ΕΛΓΑ  Βέροιας  θα  έχουν  ολοκληρωθεί  οι  εκτιμήσεις  και  οιπληρωμές στο Νομό Πέλλας που αφορούν τις περσινές  ζημιές  (παγετός, χαλάζι,ανεμοθύελλα,  βροχόπτωση)  και  οι  αγρότες  θα  μπορούν  να  είναι  εμπρόθεσμοιστην καταβολή των ασφαλιστικών τους εισφορών για το έτος 2013.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *