Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Συνάντηση του Γιάννη Σηφάκη με μέλη προγράμματος του ΟΚΑΝΑ

Την Τετάρτη 2 Απριλίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Γιάννης Σηφάκης, επικεφαλής του Συνδυασμού «Αλλάζουμε την Αλμωπία», συναντήθηκε με ωφελουμένους του προγράμματος με τίτλο «πράσινες υποδομές» του ΟΚΑΝΑ, στα πλαίσια της πρακτικής τους άσκησης, συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτές τους.

Ο κ. Σηφάκης με την ιδιότητα του ως Προέδρου του Ελληνικού Συνδέσμου Μικρών Υδροηλεκτρικών Έργων ξενάγησε τα μέλη του προγράμματος στις εγκαταστάσεις του Μικρού Υδροηλεκτρικού Σταθμού στο Βορεινό και συζήτησε μαζί τους για την συμβολή των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών προβλημάτων του πλανήτη, τους στόχους και τα προβλήματα στην ανάπτυξη τους. Τόνισε την πρωτοπορία της Αλμωπίας στην ανάπτυξη των Μικρών Υδροηλεκτρικών σταθμών καθώς και τις δυνατότητες απασχόλησης στον τομέα αυτό.

1 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *