Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Πέμπτη 3/4 τα Ζώδια!

Η αφθονία δεν είναι κάτι που αποκτούμε είναι κάτι που συντονιζόμαστε.


ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Έχεις όσο μπορείς περισσότερο ρεαλισμό που πιθανόν να σε ενοχλεί γιατί ξεφεύγει από τον χαρακτήρα σου αλλά δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Η αγορά ρούχων ή ακόμα και προμηθειών θα είναι αυτό που θα σε απασχολήσει για σήμερα.
Έρωτας: Σκέφτεσαι ένα μεγαλύτερο πρόσωπο ή κάποιον που έχεις μαζί του και οικονομικό αλισβερίσι. Το καλύτερο είναι να τα βρεις και να βάλεις με σειρά προτεραιότητας τι ανήκει σε ποιόν. Ένας Ζυγός μπορεί να σου κάνει ερωτική εξομολόγηση.
Καριέρα & Οικονομικά: Είσαι πολύ πρακτικός άνθρωπος και γι' αυτό εύκολα κάνεις συμφωνίες που μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτές που ζητάς. Θα δεις κάποιες ανάγκες σου που ίσως δεν είχες αντιληφθεί και θα διαμορφώσεις το τοπίο ανάλογα.



ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχεις ένα μικρό κόλλημα και ίσως η συντηρητική σου συμπεριφορά δεν σε αφήνει να φερθείς αυθόρμητα. Εάν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο θα δεις ότι έχεις πολύ πουριτανισμό και αυτό σε κρατάει μακριά από τρέλες και παιδικότητες.
Έρωτας: Ο εαυτός σου αυτή τη περίοδο θα δεις ότι είναι πιο σημαντικός από άλλες φορές και γι' αυτό δεν θα κάνεις πολλές υποχωρήσεις αν δεις ότι δεν σου ταιριάζει ο Ζυγός ή ο Σκορπιός. Καλύτερα να δουλέψεις για να μην υποχωρήσεις σε θέματα που θίγουν την αξία σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις αναλάβει κάποιες πρωτοβουλίες αλλά βλέπεις ότι δεν θα μπορέσεις να τις ολοκληρώσεις αν δεν έχεις και την βοήθεια ή την συνεργασία άλλων ατόμων.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Κατά γενική ομολογία έχεις αλλάξει. Το ζητούμενο είναι να νιώσεις και εσύ καλύτερα με τον εαυτό σου και να μην παιδεύεσαι κάθε λίγο και λιγάκι από κριτική που δεν σε συμφέρει.
Έρωτας: Το μυστικό είναι η αγάπη και τίποτε άλλο. Όταν διαχωρίζεσαι γίνονται όλα πιο δύσκολα. Για αυτό πρέπει να υπάρχει η σύνθεση όλων των ενεργειών μέσα σου, για να μην έχεις πρόβλημα με την σχέση σου, κυρίως με Λιοντάρι, Παρθένο και Αιγόκερω.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κάποιες δημιουργικές τάσεις και αν επιμείνεις σε ένα θέμα ίσως υπάρξει σύμπνοια και από τους γύρω σου. Το πιο δύσκολο για σένα και κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο είναι να μην αμφισβητείς τα δικά σου δεδομένα.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Αναλύοντας τα θέματα που σε απασχολούν θα δεις ότι μερικές φορές δεν παρατηρείς όπως πρέπει τα συναισθήματά σου και βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα. Αυτό πιθανόν να είναι ένα μεγάλο λάθος που σου κοστίζει.
Έρωτας: Είσαι γενικά πολύ συντροφικό άτομο και αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο έχεις ρίξει του τόνους και μιλάς όμορφα και πολύ γλυκά. Αυτό βοηθάει στο να γαληνέψεις το περιβάλλον γύρω σου, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι, και να υπάρχει μεγαλύτερη επικοινωνία.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα μαζέψεις κάποια χρήματα και κυρίως αν ασχολείσαι με εμπόριο ή ένα ακίνητο κοντά στο νερό θα δεις ότι κάτι πάει να αλλάξει στην ατμόσφαιρα, αρκεί να το στηρίζεις μέσα σου.



ΛΕΩΝ

Γενικά: Η αναστάτωση που υπάρχει μερικές φορές γύρω σου μπορεί να σε ρίχνει και εσένα και κυρίως να σου δημιουργεί ανασφάλεια που να σε κάνει να απομονώνεσαι. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα είσαι κάπως γιατί πιθανόν να νιώθεις κούραση από υποθέσεις που παλεύεις καιρό.
Έρωτας: Η δυνατότητα να έρθεις κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει πιθανόν να είναι δύσκολη γιατί μπορεί να υψώσεις τοίχους στην επικοινωνία και να διαλέξεις τον δρόμο της απόστασης. Σίγουρα όμως θα θυμηθείς κάτι που σε ενοχλεί από το παρελθόν και δεν θα μπορείς να το παρακάμψεις γιατί σου έχει καρφωθεί. Η επαφή με Ταύρο, Σκορπιό ή Υδροχόο δεν είναι εύκολη.
Καριέρα & Οικονομικά: Ίσως να έχεις κολλήσει πολύ περισσότερο από ό, τι νομίζεις και πιθανόν να σε κρατάνε κάποιες ιδέες που είναι σφηνωμένες στο μυαλό σου κι όχι η αλήθεια. Ίσως να έχεις δημιουργήσει μια εικονική πραγματικότητα και νομίζεις ότι ακόμα και αν προσπαθήσεις δεν θα βγεις από εκεί. Σίγουρα είναι λάθος. Για αυτό πήγαινε πιο βαθιά την σκέψη σου κι εκεί θα βρεις κάτι καλύτερο.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχεις αναλάβει πάρα πολλά στο κεφάλι σου και δεν λες με τίποτε να ξεμπερδέψεις. Ο μηχανισμός σου αυτή την περίοδο λειτουργεί περίεργα γιατί δεν μπορείς να κάνεις πίσω σε καμία καινούργια πρόκληση. Παρόλα αυτά έχεις ενδείξεις ότι κάτι καλό θα γίνει, αρκεί να το προσπαθήσεις.
Έρωτας: Μπορεί να υπάρχει ανατροπή σε μια σχέση που εδώ και καιρό είσαι ήξεις αφήξεις και τελικά να έρθει πιο κοντά σου, χωρίς εσύ να το περίμενες. Ίσως αυτό να είναι καλό για να ξεπεράσεις το εγωιστικό σου κομμάτι. Άφησε λίγο τον χρόνο για να δεις αν μπορεί να γίνει κάτι καλύτερο.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν καταστάσεις που μπορεί να σε ηρεμήσουν χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχεις πολλά στο κεφάλι σου και κυρίως ευθύνες τρίτων. Ίσως θα πρέπει να λες κάπου-κάπου και «όχι» για να μην φορτώνεσαι τόσα βάρη. 



ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Επειδή έχεις δημιουργήσει γύρω σου ένα τοίχο πιθανόν να μην αναγνωρίζεις κάποιες άλλες σου ανάγκες που τις έχεις παραμελήσει. Μερικές φορές πρέπει να προσέχεις τον εαυτό σου σε όλα τα επίπεδα για αυτό μην αφήνεις την φροντίδα του ή οτιδήποτε σου κάνει καλό σωματικά ή ψυχικά.
Έρωτας: Έχουν αντιστραφεί κάπως οι αξίες σου και ζεις και αναπνέεις περισσότερο σαν να έχεις τον εαυτό σου επίκεντρο. Αυτό θα σου δώσει μεγαλύτερη δύναμη να αντεπεξέλθεις σε όλα τα προβλήματα. Η σχέση με τον Ταύρο χρειάζεται αναθεώρηση. Ο Κριός είναι ένα πρόσωπο που πάντα σου δημιουργεί έλξη.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις πολλά να αντιμετωπίσεις αυτό τον καιρό και κυρίως οικονομικά θέματα γιατί έχουν βγει πολλά στην επιφάνεια και σε ζορίζουν. Ένα ένα να τα αντιμετωπίσεις και όχι όλα μαζί. Αυτό που σε δυσκολεύει αυτή την περίοδο είναι ότι δεν κάνεις σωστές σκέψεις γιατί υπάρχει ένα χάος μέσα σου.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Η φυσική σου κατάσταση είναι καλή, αρκεί να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στην διατροφή σου γιατί εσύ που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να έχεις κατακράτηση η οποία πιθανόν σε κάνει να νιώθεις βάρος. Αν έχεις χρόνο καλό θα ήταν να γυμναστείς ή ακόμα και να περπατήσεις.
Έρωτας: Έχεις κάποια κολλήματα ή μπορεί να νιώσεις ενοχές για μια επικοινωνία η οποία ήταν έξω από την ήδη υπάρχουσα σχέση σου. Οι αποστάσεις σου μπορεί να είναι υπερβολικές με ένα Λιοντάρι ή Υδροχόο και δεν αφήνεις το συναίσθημα να βγει στην επιφάνεια.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει ανασφάλεια από την πλευρά σου, οπότε δεν μπορείς να κινήσεις εύκολα μια δουλειά που έχεις ήδη επιλέξει. Ο λόγος είναι ότι δεν αφήνεσαι καθόλου αλλά κρατάς τα πράγματα για να τα ελέγξεις. Ίσως θα ήταν καλύτερα να χαλαρώσεις για να μπορείς να κινηθεί το χρήμα ή οι ευκαιρίες πιο εύκολα σε εσένα.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Η συμπεριφορά σου είναι πολύ πιεστική για αυτό μπορεί να μην τα καταφέρεις να περάσεις απαρατήρητος/η και να δημιουργήσεις καταστάσεις που ίσως να σε φέρουν σε αμηχανία γιατί μπορεί να μην ξέρεις να χειρίζεσαι κάποιες πρακτικές δυσκολίες.
Έρωτας: Η σχέση με Ταύρο, αν δεν σπάσεις εσύ τον πάγο, πιθανόν να παραμείνει σε αυτό το επίπεδο και να μην ξέρει ούτε αυτός με ποιο τρόπο να το χειριστεί, απλά να προτιμά να κρατάει τις αποστάσεις. Από την άλλη η πιθανή επιστροφή ενός Ζυγού θα σε ανακουφίσει και θα πάρεις την ρεβάνς.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις υποθέσεις που μπορεί να σε βαραίνουν που ίσως σχετίζονται με χρέη από το παρελθόν σου. Θα τα καταφέρεις βέβαια να ξεδιπλωθείς καταλλήλως και να βγεις τελικά από το αδιέξοδο.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχεις σταθερότητα σε κάποιες αποφάσεις που έχεις πάρει ήδη για θέματα του σπιτιού σου ή ενός ακινήτου. Το κυριότερο να έχεις κέφι και δημιουργικότητα γιατί τότε πετυχαίνεις, μέσα από την απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σου.
Έρωτας: Η παλινδρόμηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σε είχε μεν συγκινήσει συναισθηματικά αλλά τώρα κάπως φοβάσαι να αφεθείς γιατί υπάρχει αβεβαιότητα. Καλύτερα να ακολουθήσεις την καρδιά σου και δεν θα ξεγελαστείς. Η επαφή με Σκορπιό μπορεί να είναι πολύ δυνατή.
Καριέρα & Οικονομικά: Η δουλειά σου είναι σημαντικό κομμάτι που το υποστηρίζεις με νύχια και με δόντια. Για αυτό μην αφήνεις κανέναν να σου χαλάσει την επαφή ή ακόμα και τις δημόσιες σχέσεις που πιθανόν να μην συμφωνούν κάποιοι μαζί σου.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Έχεις κάποιες δυσκολίες οι οποίες δεν σε αφήνουν να αναπνεύσεις. Το καλό είναι ότι κάπου στο βάθος του μυαλού σου υπάρχει η δυνατότητα να ξεκολλήσεις. Παρόλο που παλιά όλο εμπόδια έπεφταν πάνω σου, τώρα τα διαχειρίζεσαι όλα πολύ διαφορετικά.
Έρωτας: Η σαγήνη που εκπέμπει ένα πρόσωπο που μπορεί να είναι και Σκορπιός από την μια σε αναστατώνει αλλά από την άλλη σε βάζει σε μια απόσταση και ίσως η επικοινωνία να είναι διακεκομμένη μεταξύ σας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η καρδιά σου δεν καίγεται.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλεις να διαπραγματευτείς νέες προτάσεις αλλά μπορεί να κολλάς σε κάτι που είχες ξεκινήσει στο παρελθόν και τώρα ό, τι και αν κάνεις το βλέπεις σαν εμπόδιο μπροστά σου.



ΙΧΘYΕΣ


Γενικά: Η σημαντικότητα του σχεδίου σου θα φανεί πιο εύκολα σήμερα γιατί οτιδήποτε σκέφτεσαι θα έχεις την ευκαιρία να το δεις υλοποιημένο. Οι ζεστές σου κουβέντες είναι πάντα ευπρόσδεκτες. Θα έχεις εύκολη πρόσβαση σε δύσκολες επαφές.
Έρωτας: Εάν έχεις γεννηθεί το τελευταίο δεκαήμερο θα δοκιμάσεις κάπως τις δυνάμεις σου για να δεις με τον δικό σου τρόπο αν έχεις πέραση. Ένα μεγαλύτερο πρόσωπο, πιθανόν Σκορπιός, να σε αναστατώνει.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει ένα ποσό που θα το πάρεις στα χέρια σου άμεσα, για αυτό να φροντίσεις να είσαι κοντά με κάποιους συνεργάτες. Α το παραμελήσεις πιθανόν να χάσεις χωρίς να το καταλάβεις.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *