Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Γιώργος Σκαπέρδας: "Αδικία η κατάργηση του Δήμου Κρύας Βρύσης"

Μετά από δύο συνεχόμενες τετραετίες ως εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος, αρχικά στο Δήμο Κρύας Βρύσης με τον συνδυασμό του Γιωργου Ναυροζίδη
και την τελευταία τετραετία στο Δήμο Πέλλας με τον συνδυασμό του Γρηγόρη Στάμκου, θέλω να σας ανακοινώσω την απόφαση μου να μην είμαι εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με κανέναν συνδυασμό!

Εκτιμώ ότι ο καθένας μας που ασχολείται με τα κοινά θα πρέπει να γνωρίζει την στιγμή της αποχώρησής του από αυτά, έχοντας το κεφάλι του ψηλά και την θετική εικόνα των συμπολιτών του!

Με αφορμή λοιπόν την επιστολή μου αυτή θέλω να σας εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ όλους τους συμπολίτες μου για την εμπιστοσύνη σας όλ΄ αυτά τα χρόνια στηρίζοντας το πρόσωπό μου με την ψήφο σας και τοποθετώντας μου για δύο συνεχόμενες εκλογικές περιόδους στην θέση του δημοτικού συμβούλου. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης όλους τους υπαλλήλους και συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους για την άψογη συνεργασία που είχαμε, όπως και τον πρώην Δήμαρχο Κρύας Βρύσης Γιώργο Ναυροζίδη για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου σε θέσεις ευθύνης!

Ο τόπος και η πόλη μας ιδιαίτερα, διανύουν μία πολύ δύσκολη συγκυρία, μέσα στην γενικότερη οικονομική κρίση της πατρίδας μας. Δεν μπορώ να κρύψω την απογοήτευση και τον προσωπικό μου θυμό για την μεγάλη αδικία της πολιτείας απέναντι στην πόλη και την περιοχή μας να καταργηθεί το 2010 ο Δήμος Κρύας Βρύσης εντάσσοντας τον σ΄ έναν δήμο τερατούργημα, γεωγραφικά και γι΄ αυτό υπάρχουν σίγουρα και πολιτικές ευθύνες!

Με την ευκαιρία αυτή λοιπόν δηλώνω ξεκάθαρα ότι είμαι υποστηρικτής με όλες μου τις δυνάμεις σε κάθε προσπάθεια και πρωτοβουλία, από όποιων και αν ληφθεί, προς την κατεύθυνση της επανίδρυσης του Δήμου Κρύας Βρύσης ή ενός διευρυμένου 5ου Δήμου, εφόσον δημιουργηθούν οι συνθήκες και οι προϋποθέσεις από την κεντρική πολιτική ηγεσία της χώρας, αποκαθιστώντας έτσι μία μεγάλη αδικία.

Παροτρύνω επίσης να το κάνουν αυτό όλοι οι συμπολίτες μας από την Δ. Ε. Κρύας Βρύσης που στις εκλογές της 18ης Μαΐου θα είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με οποιοδήποτε συνδυασμό και αν κατεβαίνουν και αύριο θα κλιθούν να μας εκπροσωπήσουν στο δημοτικό συμβούλιο, προασπίζοντας τα συμφέροντα του τόπου και τον συμπολιτών μας. Αυτό βέβαια με κάθε σεβασμό και εκτίμηση που έχω και προσωπικά στους συμπολίτες μας, σήμερα, του διευρυμένου Δήμου Πέλλας.

Τα τελευταία χρόνια δεν μπορώ να πω ότι η περιοχή, του πρώην Δήμου Κρύας Βρύσης αποκόμισε αυτά που πραγματικά της άξιζαν μέσα στον διευρυμένο Δήμο Πέλλας. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου οι συμπολίτες μας Κρυαβρυσιώτες υποψήφιοι που θα εκλεγούν, να έχουν την δυνατότητα της προσφοράς στην Κρύα Βρύση και την ευρύτερη περιοχή της, πολλών περισσότερων πραγμάτων απ΄ όσα πετύχαμε ή δεν πετύχαμε εμείς!

Κλείνοντας θα ήθελα για μία ακόμη φορά να εκφράσω τις ευχαριστίες μου μέσα από την καρδιά μου προς όλους τους συμπολίτες μου που με στήριξαν όλ΄ αυτά τα χρόνια.


Με τιμή
Γιώργος Σκαπέρδας
Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Κρύας Βρύσης Δήμου Πέλλας
Δημοτικός Σύμβουλος πρ. Δήμου Κρύας Βρύσης

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *