Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το Τουρνουά Φιλικών παιχνιδιών Μπάσκετ του «Γ.Α.Σ. Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών και της Ακαδημίας Μπάσκετ του «Φίλιππου» Βέροιας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 06/04/2014, στα Γιαννιτσά, το Τουρνουά Φιλικών παιχνιδιών Μπάσκετ, που διοργάνωσαν από κοινού η Ακαδημία Μπάσκετ του «Γ.Α.Σ. Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών και η Ακαδημία Μπάσκετ της ομάδας του «Φίλιππου» Βέροιας. 

Στο Τουρνουά υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση των αθλητών της Ακαδημίας Μπάσκετ Γιαννιτσών, καθώς συμμετείχαν 30 αθλητές, δίνοντας μια σειρά από δύο (2) ηλικιακά παιχνίδια, τα οποία πραγματοποιηθήκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Γιαννιτσών. 

Σε ένα οικείο περιβάλλον τόσο για εμάς όσο και για την ομάδα του Φίλιππου τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πραγματικά ικανοποίησαν εμάς τους προπονητές και το κοινό που ήρθε να παρακολουθήσει τους αγώνες. Σε δηλώσεις τους αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, οι υπεύθυνοι των δύο Ακαδημιών τόνισαν τα εξής: 

Γιάννης Κασιμίδης: «Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω την συνδιοργανώτρια ομάδα του Φίλιππου για το άρτιο κλίμα που υπήρχε μεταξύ μας σε όλη την διάρκεια του τουρνουά. Ήταν ένα απόλυτα επιτυχημένο Τουρνουά στο οποίο αγωνίστηκαν αθλητές ηλικίας 15 και 16 ετών. Ο στόχος των φιλικών ήταν να δούμε σε ποιο επίπεδο βρίσκονται τα παιδιά και το αν μπορούν να βγάλουν στον αγώνα αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Εμείς είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από αυτά που είδαμε μέσα στο γήπεδο και ελπίζουμε να συνεχίσουν τα παιδιά με το ίδιο πάθος και την ίδια διάθεση έτσι ώστε να συνεχίσουν να αγαπούν τον αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα, το άθλημα του basketball. Εν κατακλείδι, συνδυάσαμε παιχνίδι και προπόνηση με πολύ θετικά αποτελέσματα και για αυτό σχεδιάζουμε παρόμοιες εκδηλώσεις για το μέλλον.». 

Καμπουρίδης Χάρης: «Ευχαριστώ την Ακαδημία Μπάσκετ του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών για το φιλικό Τουρνουά που συνδιοργανώσαμε. Σκοπός του Τουρνουά και των υποδομών του μπάσκετ γενικότερα, είναι να καλλιεργούμε το άθλημα που αγαπάμε αλλά και να μπορούμε να δίνουμε στην κοινωνία μας υγιείς πνευματικά ανθρώπους. Ευχαριστώ με τη σειρά μου προσωπικά τον Γιάννη Κασιμίδη, τους προπονητές και τους αθλητές της Ακαδημίας των Γιαννιτσών που συμμετείχαν στο Τουρνουά και τους εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν». 

Να σημειωθεί τέλος ότι συμμετείχαν επίσης οι προπονητές της Ακαδημίας Κώστας Χατζηαντωνίου και Χαράλαμπος Χαριτίδης. Φωτογραφικό υλικό μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα μας http://www.megasgba.gr καθώς και στην σελίδα μας στο Facebookhttp://www.facebook.com/megasgba




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *