Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Μπαράζ συλλήψεων για ναρκωτικά στο Νομό Πέλλας

Συνολικά πέντε άτομα συνελήφθησαν την Τετάρτη 9/4 σε Έδεσσα, Πέλλα και Γιαννιτσά, για κατοχή ναρκωτικών και δυνάμει σχετικών ενταλμάτων.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν:

-Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας, 29χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης αναμεμειγμένο με τρίμματα καπνού συνολικού μικτού βάρους 1,5 γραμμαρίων. 


-Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας, 30χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης αναμεμειγμένο με τρίμματα καπνού, συνολικού μικτού βάρους 1,5 γραμμαρίων, καθώς και μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 3 γραμμαρίων. 


-Από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας, στην Πέλλα, δύο ημεδαποί ηλικίας 34 και 46 ετών, διότι προ επικείμενου αστυνομικού ελέγχου έριξαν στο έδαφος από το παράθυρο του συνοδηγού του Ι.Χ. Φορτηγού αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν, δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 38,6 γραμμαρίων. Οι ανωτέρω συσκευασίες εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν. 


-Από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας, στα Γιαννιτσά, 28χρονη ημεδαπή, διότι στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 2,4 γραμμαρίων και μία συσκευασία με ηρωίνη μικτού βάρους 0,9 γραμμαρίων.


Όλοι οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπον αρμόδιους Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών, ενώ παρόμοιες δράσεις από την αστυνομία θα συνεχιστούν  και στο μέλλον.



ΠΗΓΗ: voria.gr 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *