Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Συλλογή τροφίμων στην κεντρική πλατεία της Αριδαίας στο Δήμο Αλμωπίας

Ο Δήμος Αλμωπίας και το "Βοήθεια στο Σπίτι" της ΔΗΚΕΑ Αλμωπίας σε συνεργασία με το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ν. Πέλλας διοργανώνει εκδήλωση συλλογής τροφίμων την Παρασκευή 11, το Σάββατο 12 Απριλίου και την Κυριακή 13 Απριλίου 2014 στην κεντρική πλατεία της Αριδαίας. 

Η παραπάνω εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί παράλληλα και στους τέσσερις Δήμους του Νομού Πέλλας, προσφέροντας τρόφιμα – είδη περιποίησης (σαμπουάν, σαπούνια, οδοντόκρεμες κ.α.) - απορρυπαντικών (υγρό πιάτων, είδη καθαρισμού, κ.τ.λ.) σε οικογένειες που έχουν πραγματική ανάγκη. 

"ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ - ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ"


Παρασκευή και Σάββατο 9π.μ.-7μ.μ. Κυριακή 9π.μ.- 2μ.μ.



Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία της ΔΗΚΕΑ στο τηλέφωνο 2384350284.



Δήμος Αλμωπίας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *