Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Καταγγελίες από τον Α΄ Αντιπρόεδρο της ΕΠΣ Πέλλας

Για την οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η ΕΠΣ Πέλλας,
μίλησε στον «Λόγο της Πέλλας» ο Α΄ αντιπρόεδρος της Ένωσης, Βαγγέλης Κωνσταντινίδης, κάνοντας λόγο για τεράστια χρέη που άφησε η απερχόμενη διοίκηση και έκανε γνωστό πως θα κινηθούν νομικά σε όσους έχουν ευθύνες για τα χρέη που άφησαν.

«Περιμένουμε αναλυτικά το πόρισμα για τα οικονομικά μέχρι την Παρασκευή. Το χρέος όλο και μεγαλώνει. Αυτή τη στιγμή οι υποχρεώσεις είναι πάνω από 40.000 ευρώ και η απερχόμενη διοίκηση άφησε εντελώς άδειο το ταμείο. Άπαντες είναι απλήρωτοι για πολύ καιρό, υπάλληλοι, προμηθευτές, δικηγόροι. Δυστυχώς απ’ ότι φάνηκε ο κ. Νουσηκύρου πλήρωνε από το υπόλοιπο που είχε αφήσει ο κ. Τσώτσος περίπου 119.000 €. Δεν θα κάνουμε πίσω, θα λάμψει όλη η αλήθεια για την διαχείριση της προηγούμενης διοίκησης, δεν πλήρωνε τίποτα τον τελευταίο χρόνο.

Προσωπικά θεωρώ πως ο μόνος τρόπος ώστε να συντηρηθεί η Ένωση είναι να πουλήσει το ακίνητό της αν δεν βρεθούν έσοδα να καλύψουμε τις υποχρεώσεις, δεν υπάρχει άλλη λύση. Κάθε μήνα στο λογαριασμό της ΕΠΣ μπαίνουν μηδέν ευρώ, καθώς και τα λεφτά της επιχορήγησης ο προηγούμενος πρόεδρος τα δέσμευσε για το εφάπαξ υπαλλήλου που βγήκε στη σύνταξη. Θα κάνουμε και μία Έκτακτη Γενική Συνέλευση ώστε να ενημερώσουμε πλήρως τα σωματεία για την οικονομική κατάσταση που βρίσκετε σήμερα η ΕΠΣ Πέλλας και τι παραλάβαμε».


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *