Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Ενισχύεται διοικητικά ο ΦΟ Αριδαίας!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του ΦΟΑ κος Προκοπίδης είχε συνάντηση με τον παλιό παίκτη της ομάδας Γιώργο Αποστολίδη, ο οποίος εκδήλωσε το ενδιαφέρον να αναλάβει το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου μαζί με μια ομάδα ατόμων που θα στηρίξουν τη νέα προσπάθεια.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα και το μόνο που μένει είναι να πραγματοποιηθούν οι εκλογές του συλλόγου για να αναλάβουν τις θέσεις τους στο ΔΣ του ΦΟΑ!

Επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν μετά το σημερινό τραπέζι της ομάδας, στο οποίο θα παρευρεθεί και ο υποψήφιος νέος Πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ του ΦΟΑ.
 
 
 
πηγη:Karatzova

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *