Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Ιορδάνης Τζαμτζής: «Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για την μετεγκατάσταση της μονάδας του τεχνητού Νεφρού στη νέα πτέρυγα του ΓΝ Έδεσσας»

Συνεδρίασε χτες το συμβούλιο Υπεαρχών (ΚΕΣΥΠΕ – Κεντρικό Συμβούλιο Υπεαρχών) του Υπουργείου Υγείας, στο οποίο συμμετείχαν οι Υπεάρχες, ο Γενικός Γραμματέας, ο Υφυπουργός και ο Υπουργός Υγείας κ. Γεωργιάδης Άδωνις. 

Το ΚΕΣΥΠΕ ενέκρινε την χρηματοδότηση που απαιτείται για την μετακίνηση της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στη νέα πτέρυγα του Γενικού Νοσοκομείου Έδεσσας. 

Ταυτόχρονα, δόθηκε εντολή στο Διοικητή του Νοσοκομείου Έδεσσας να προχωρήσει τις διαδικασίες που απαιτούνται για την μεταφορά της μονάδας στη νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου. 

Ο κ. Τζαμτζής, ο οποίος αγωνίστηκε από την πρώτη στιγμή για να γίνει πράξη η μεταφορά της μονάδας, συναντήθηκε με τον Υπουργό Υγείας κ. Γεωργιάδη και τον ευχαρίστησε θερμά για την υλοποίηση της δέσμευσης που είχε αναλάβει κατά την πρώτη συνάντηση που είχε πραγματοποιηθεί μέσα Ιουλίου του 2013 στο γραφείο του για αυτό το θέμα. 

Να σημειωθεί ότι ο κ. Τζαμτζής είχε συναντηθεί πολλές φορές με τον Υπουργό ώστε να ολοκληρωθούν όλα τα σχέδια και οι απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνταν από την 3ης Υγειονομική Περιφέρεια και να εγκριθεί τελικά η χρηματοδότηση της μετεγκατάστασης της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στη νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου Έδεσσας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *