Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Σκύδρας

Το Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας συγκαλείται σε συνεδρίαση, στο Δημαρχείο, τη Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014 κι ώρα 20:00 , μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Στάθη Ανδρεάδη, με τα εξής πέντε θέματα στην ημερήσια διάταξη:

1)Λήψη νέας απόφασης για τη μεταφορά προσωπικού της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Σκύδρας στο Δήμο Σκύδρας και στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου Ε.Φ.Α.Κ.Π.Π. και σύσταση προσωρινών προσωποπαγών θέσεων, σε συμμόρφωση του αρ.5185/29-4-14 εγγράφου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης. 

2)Επιλογή τεσσάρων υδρονομέων για την αρδευτική περίοδο 2014. 

3)Αποδοχή ποσού 100.000€ για το έργο «Χ.Α.Δ.Α. Ριζού» από το Ε.Π. Μακεδονίας Θράκης 2007-13 κι ορισμός υπολόγου. 

4)Αναμόρφωση προϋπολογισμού 2014. 

5)Σύσταση επιτροπής για τον καθορισμό των όρων, των προϋποθέσεων, της διαδικασίας, των δικαιολογητικών και κάθε άλλης λεπτομέρειας για τη χορήγηση και την ανάκληση των αδειών ίδρυσης και λειτουργίας παιδότοπων. 

Γραφείο Τύπου Δήμου Σκύδρας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *