Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Grand Prix Στίβου ''ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ'' στην Έδεσσα

Την Τετάρτη 4 Ιουνίου στις 4:30 μ.μ. θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Έδεσσας το Grand Prix Στίβου ''ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ'' του ΣΕΓΑΣ.


Τα αγωνίσματα θα είναι τα ακόλουθα:

Άνδρες: 100μ.-200μ-1.500μ. – 110 μ. με εμπόδια– μήκος-ύψος-δισκοβολία– σφαιροβολία .



Γυναίκες: 100μ.-200μ. – 3.000μ. – 100 μ. .με εμπόδια – μήκος-ύψος – σφαιροβολία. –ακοντισμός-δισκοβολία

Έφηβοι: δίσκος-σφαίρα

Κορασίδες: 100 μ. με εμπ.-ακοντιο

Παμπαίδες α’: 80μ.-300μ.-100μ. μ’ εμπόδια

Παγκορασίδες α’: 80μ.-300μ.-80μ. εμπόδια-μήκος-ακόντιο.



Ηλικίες

α) Άνδρες- Γυναίκες που γεννήθηκαν το 1994 και μεγαλύτεροι –ρες.

β) Έφηβοι-Νεανίδες που γεννήθηκαν το 1995 και 1996

γ) Παίδες-Κορασίδες που γεννήθηκαν το 1997και 1998

δ) Παμπαίδες-Παγκορασίδες που γεννήθηκαν το 1999- 2000- και 2001

-Οι Παίδες έχουν δικαίωμα συμμετοχής και στα παρακάτω αγωνίσματα: 100μ.-Ύψος-Μήκος-Τριπλούν. 

-Οι Κορασίδες έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε όλα τα αγωνίσματα των Γυναικών.

-Οι Παμπαίδες και Παγκορασίδες α’ έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο στα δικά τους αγωνίσματα και θα γίνουν δεκτοί αθλητές όπως επίσης αθλήτριες και από τις όμορες ΕΑΣ.



Δικαίωμα συμμετοχής

-Στους αγώνες μπορούν να λάβουν μέρος αθλητές-αθλήτριες που ανήκουν στην δύναμη του ΣΕΓΑΣ και έχουν την δυνατότητα αυτή σύμφωνα με τους όρους της γενικής προκήρυξης του 2014.

-Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ακόμα αλλοδαποί αθλητές αλλά και αθλήτριες με ή χωρίς δελτίο εγγραφής του ΣΕΓΑΣ, με την προϋπόθεση ότι δεν θα υπολογίζονται στη διαδικασία βαθμολόγησης και των χρηματικών βραβείων που καταβάλει ο ΣΕΓΑΣ.

-Σε περίπτωση που το ενδιαφέρον των αθλητών-αθλητριών είναι μεγάλο, τότε η επιλογή θα γίνει με κριτήριο την ατομική επίδοση καθώς και την αγωνιστική κατάσταση εκείνη την εποχή. Σε κάθε περίπτωση, αρμόδιοι για να αποφασίσουν θα είναι ο Τεχνικός Υπεύθυνος των αγώνων, σε συνεργασία με τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ.


Δηλώσεις συμμετοχής

Οι αθλητές-αθλήτριες που επιθυμούν να λάβουν μέρος στους αγώνες θα πρέπει να δηλώσουν την συμμετοχή τους εγκαίρως στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας –Κιλκίς στο τηλ-Fax: 23810-27160 και ηλεκτρονικά στο: kilkispellassegas@yahoo.gr ή στον Τεχνικό Σύμβουλο της ΕΑΣ κ. Χάλη Πέτρο (69 77 56 56 43).

Η συμμετοχή τους θα οριστικοποιηθεί το αργότερο τρεις μέρες πριν την έναρξη των αγώνων και θα ενημερωθούν με δική τους ευθύνη καλώντας στα παραπάνω τηλέφωνα. Κανένας αθλητής ή αθλήτρια δεν θα συμμετάσχει και δεν θα καλυφθούν τα έξοδα, εάν δεν έχει ενημερώσει τους οργανωτές και δεν έχει εγκριθεί η συμμετοχή από αυτούς


ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *