Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Ανακαλείται από την αγορά παρτίδα στοματικού διαλύματος για παιδιά

Σε ανάκληση της παρτίδας ΜJ114103 του στοματικού διαλύματος για παιδιά «plac away junior» προχωεεί η εταιρεία «Ωμέγα Φάρμα Ελλάς ΑΕ» όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.

Η ανάκληση αφορά 2.948 τεμάχια. Η παρτίδα κυκλοφόρησε μόνο στην Ελλάδα και η ανάκληση γίνεται διότι παρουσιάζεται στη συγκεκριμένη παρτίδα ελαττωματική πλαστικοποίηση του πώματος.

Σημειώνεται ότι μέχρι τώρα δεν έχει γίνει αναφορά ατυχήματος από καταναλωτές, αλλά έχουν γίνει δύο αναφορές από φαρμακεία ότι εντοπίστηκε ξένο σώμα μέσα στο μπουκάλι, προτού διατεθεί σε καταναλωτή.

Οι καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το προϊόν πρέπει να το επιστρέψουν στην εταιρεία ή στα συνεργαζόμενα σημεία







Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *