Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Επιβολή πειθαρχικής ποινής αργίας σε Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Έδεσσας

Με χθεσινό έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κοινοποιήθηκε στο Δήμο Έδεσσας απόφαση της Επιτροπής Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας, με την οποία απορρίπτεται η αίτηση αναστολής της ποινής της τετράμηνης αργίας από το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου του κ. Ιωάννη Σόντρα, για το πειθαρχικό παράπτωμα της παράβασης καθήκοντος από βαριά αμέλεια. Με το παραπάνω έγγραφο ενημερώνονται τα αρμόδια όργανα του Δήμου Έδεσσας ότι πρέπει να εκτελεστεί η ποινή της αργίας.

Με βάση τα παραπάνω εφαρμόζεται η ποινή της τετράμηνης αργίας του κ. Ιωάννη Σόντρα από το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου.


Δήμος Έδεσσας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *