Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Κι αν όντως λιώσουν οι πάγοι; Πώς θα είναι ο κόσμος - Πλημμυρισμένα στάδια, δρόμοι ποτάμια, υποβρύχια σπίτια (pics)

Mπορεί οι επιστήμονες να κρούουν κάθε λίγο και λιγάκι τον κώδωνα του κινδύνου για τις συνέπειες που θα έχει η μόλυνση του περιβάλλοντος στο μέλλον, μιλώντας για το λιώσιμο των πάγων στην Ανταρκτική και τις τρομακτικές συνέπειες που θα έχει για τον πλανήτη, ωστόσο όλοι το παίρνουν στα «ψιλά», αδιαφορούν ή και αγνοούν το μέγεθος της καταστροφής που θα προκληθεί. Ενας καλλιτέχνης σε συνεργασία με το κέντρο κλιματικής αλλαγής θέλησαν να κάνουν το μέγεθος της καταστροφής πιο κατανοητό. Το αποτέλεσμα είναι σοκαριστικό.
 
Αν λοιπόν λιώσουν οι πάγοι και η στάθμη της θάλασσας αυξηθεί κατά 3,6 μέτρα οι Αμερικανικές πόλεις θα μοιάζουν κάπως έτσι:




http://www.ialmopia.gr/search/label/PHOTOS

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *